Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 107 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δεν είχαν περάσει πάνω από δεκαέξι ώρες απ' το γαμήσι που έριξα στην Βικτόρια και η θύμηση του και μόνο με έκανε να τρίβω τον πούτσο μου σαν ανώμαλος. Η Βικτόρια μου είχε πει ότι μάλλον θα δούλευε και την επόμενη μέρα την πρωινή βάρδια, έτσι τράβηξα προς τα εκεί με την ελπίδα να την πετύχω.
Μπαίνοντας στο μπουρδέλο η τσατσά μου είπε ότι η κοπέλα είναι στο δωμάτιο, την ρώτησα αν είναι η Βικτόρια και μου είπε όχι, έκανα μια βόλτα σε άλλα δυο-τρία μαγαζιά και ξαναγύρισα να ρίξω μια ματιά.
Η αλήθεια είναι ότι η γκόμενα δεν έλεγε και πολλά, μελαχρινή με μικρομεσαίο βυζί, κοιλίτσα, και αδιάφορο πρόσωπο. Ηλικιακά την έκοψα γύρο στα τριάντα, από καταγωγή αν κρίνω από την προφορά της λογικά Αλβανική. (Όνομα δεν έμαθα)
Το γεγονός ότι προσφερόταν κωλαράκι στην βασική τιμή των δέκα ευρώ με έκαναν να περάσω στο πρώτο δωμάτιο αριστερά.
Αν τα προηγούμενα δωμάτια που έχω επισκεφθεί σε αυτό το μαγαζί θύμιζαν φυλακή, αυτό εδώ μου θύμιζε εγκαταλελειμμένα αποδυτήρια. Ένα τρίγωνο δωμάτιο σχεδόν άδειο με ένα μικρο παράθυρο σε μια γωνιά που βλέπει σε κάποια εσωτερική αυλή ή ακάλυπτο, κάτι τέτοιο.
Γδύθηκα, τον έπλυνα κατουρώντας κλασσικά τον νιπτήρα, και άραξα στο μικρο στενό κρεβάτι. Η πουτάνα δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο, δυστυχώς βιάστηκα να μπω και δεν έδωσα πολύ σημασία στα μούτρα που είχε μέχρι κάτω. Βιαστική σε όλα της, πέρασμα καπότας στο πεσμένο παπάρι και αερόπιπα με κάτι σπαστικές κινήσεις που όποτε της κάνουν απορώ σε ποιον αρέσει και το έμαθαν έτσι. Τίποτα, μηδέν από πίπα. Στα άλλα αρνητικά να σημειώσω ότι δεν θέλει πολύ χούφτωμα γενικά, και όταν τόλμησα να αγγίξω το μουνί της τραβήχτηκε απότομα βγάζοντας ένα ζωώδες μουγκρητό. Αρνητική η στάση της από την αρχή. Την έβαλα να κάτσει από πάνω και συνέχισε να κοπανιέται σαν τρελή, και να ένοιωθα και κάτι στο πηγάδι της πάει στο διάολο, αλλά δεν έπιανα τίποτα! Η άβυσσος! Καμία προσπάθεια από την μεριά της, όση ώρα την πήδαγα κοίταγε γύρω γύρω το δωμάτιο μπας και άλλαξε κάτι από τον προηγούμενο πελάτη.
Εκεί πέρασα στο plan B. Την έστισα στα τέσσερα και της είπα να βάλει κρέμα στον κώλο της. Η σούφρα της είναι δουλεμένη πολύ και μπαίνει εύκολα το εργαλείο μέσα. Πέρα από το εγκεφαλικό αφροδισιακό της ιδέας ότι γαμάς κώλο, η αίσθηση είναι η ίδια που γαμάς ένα μέτριο μουνί. (Της έχουν δώσει το κωλάντερο στο χέρι με δεκάρικο και κώλο πακετάκι...)
Επειδή η τύπισσα "ξίνιζε" με τα πάντα, την έπιασα από τα κωλομέρια δυνατά και άρχισα να ανεβάζω ταχύτητα και δύναμη, μαζί με αυτό έφαγε μερικά καλά σκαμπίλια στα σφαιρικά κωλομέρια της. (Πάλι αντέδρασε αλλά την έγραψα στα αρχίδια μου) Συνέχισα έτσι για αρκετά λεπτά, για κακή της τύχη δεν μπορούσα να χύσω παρόλο που το ένιωθα αρκετή ώρα, ενώ η στύση μου ήταν αμείωτη. Σε κάποια φάση ήρθε η λύτρωση και έχυσα, τον άφησα λίγο βαθιά μέσα να στραγγίξει και τραβήχτηκα αφήνοντας την καπότα να κρέμεται στον κώλο της.
Εκεί έφαγα μεγάλο ξενέρωμα γιατί νόμιζα ότι έσπασε αλλά ευτυχώς απλά βγήκε, συμβαίνει και αυτό δυστυχώς, το νου σας.
Έφυγε βιαστικά χωρίς να πει κουβέντα και άφησε την πόρτα ανοιχτή.
Αν το ζητούμενο είναι αυτό μόνο, για ένα δυνατό ξεκώλιασμα είναι καλή και ιδικά με αυτή την τιμή. Αν ψάχνεις κάτι άλλο, μακριά!
Φυσικά δεν νομίζω να την προτιμήσω ξανά.
Η συμπεριφορά της είναι αρκετά κάτω του μέτριου και διαμαρτύρεται για τα πάντα. Μια φορά και πολύ ήταν για μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 26, 2012
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού