Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά το αποτυχημένο μου γαμήσι στο Καλλέργη 33 και μιας και είχα και τόσες εβδομάδες να κατέβω στη Μεταξούπολη αποφάσισα να συνεχίσω την τσάρκα μου και σε άλλα σπιτάκια. Μετά από λίγη περαντζάδα, και αφού η βάρδια είχε πλέον αλλάξει, κατευθύνθηκα προς τα σπιτάκια της Κολωνου 30 καθώς θυμόμουν κάποιους συναγωνιστές που παλιότερα είχαν αναφέρει κάποια Ταυλανδή στη μεταμεσονύκτια. Το σπιτάκι δεξιά το βρήκα κλειστό, οπότε κατέληξα στο συγκεκριμένο. Στο άδειο σαλόνι η τσατσά μου παρουσίασε την Άννα, η οποία μπορεί να μην ήταν η Ταυλανδή που έψαχνα (Ρουμάνα όπως μου δήλωσε αργότερα στο δωμάτιο) αλλά θα κάλυπτε μια χαρά τις ανάγκες της ψωλής μου. Κατέβαλα το ευτελές αντίτιμο και πέρασα στο πολύ καλό δωμάτιο - σκέτη παραφωνία μέσα στο γενικότερο Μεταξένιο σκηνικό.

Η περιγραφή της εμφάνισης της Άννας μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια φράση του μέγιστου Τσάκωνα: «από μούρη κώλος, αλλά από κώλο πρώτη μούρη»! Είναι μάλλον 30άρα, μετρίου ύψους, καστανό, μακρύ και σπαστό μαλλί, με μικρό νερουλό βυζάκι, όμορφο πατουράκι και φάτσα για κουκούλα. Πέρασα στο δωμάτιο επειδή μου θύμισε μια βιβλιοθηκάριο που είχαμε στη σχολή που επίσης είχε κορμάρα αλλά στο πρόσωπο σαυράρα...

Η Άννα ήρθε λίγα λεπτά μετά από μένα και ήδη από τα όρθια άρχισα να της χουφτώνω την κορμάρα της. Ειδικά το κωλαράκι της ρε τύποι ήταν όλα τα λεφτά, ίσως να έφταιγε και που έχω καιρο να γαμήσω γκόμενα με μικρά και καλοσχηματισμένα οπίσθια! Ξαπλώνω στο κρεβάτι και έρχεται και το μωρό δίπλα μου και αφού μου παίζει λίγο την τσουτσού περνάει κατευθείαν καπότα. Προκαταρκτικά επομένως δεν είδα, οπότε διαχωρίζω τη θέση μου από τις υπόλοιπες κριτικές. Παρόλ'αυτά ήμουν φτιαγμένος φουλ με το κορμί της, οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και την αφησα να μου πάρει μια πίπα την οποία και δε θυμάμαι, μιας και έιχα αφοσιωθεί στο να θαυμάζω την κωλάρα της. Πρώτη στάση αυτή από πάνω, με πάρα πολύ καλή κίνηση και όρεξη. Έβλεπα στον καθρέπτη δίπλα μου να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο κοντάρι μου και αρρώσταινα, ακόμα και τώρα θυμάμαι τη θέα αυτήν και καυλώνω. Πολύ θα το γούσταρα να την άφηνα να με στραγγίξει έτσι ιππαστί αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν κρίμα να χάσω τη θέα του πατουριού της στα τέσσερα. Επόμενη στάση πισωκολλητό όπου δε θυμάμαι τίποτα άλλο παρά μόνο τη θέα του κώλου, τον οποίο και έιχα τεντώσει ώστε να βλέπω τον πούτσο μου να βυθίζεται και να χάνεται μέσα στα μουνόχειλα της. Προσπάθησα να απολαύσω το θέαμα αυτό για όσο περισσότερο γίνεται, μέχρι που δεν άντεξα άλλο και έχυσα με σπασμούς.

Ανακεφαλαιώνοντας, η Άννα είναι μια κοπέλα με φάτσα μπουγάτσα αλλά ωραίο σωματάκι και καλή κίνηση / στησίματα. Δε με ενθουσίασε και πολύ με τη συμμετοχή της, αλλά παρόλ'αυτά με καύλωσε πολύ και κατέληξα να το ευχαριστηθώ το γαμησάκι μαζί της. Πολύ πιθανόν να την ξανατιμήσω.

Χρόνος παραμονής της Άννας στο δωμάτιο 13 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

ΥΓ. Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια Άννα με των υπολοίπων (είδα πως έχει πολλές κριτικές και στο 30Α) να πω πάντως ότι την έχω πετύχει και στο Λεωνίδου 28 κάποιο απόγευμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2012
Δεν ειναι αυτη απο το 30Α οχι. Εκεινη δινει γλωσσοφιλα και δεν ειναι και τοσο χαλια η μουρη της...και ουτε ο κολος της ειναι η τελειοτητα να πουμε.Γλώσσα
31 Μαΐου, 2012
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
εεεεεε εντάξει!!!
τουλάχιστον απόλαυσες υπέροχη θέα του κώλου Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2