Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Με άτακτες και ασχεδίαστες κινήσεις επισκέφθηκα τα πορνο-καταστήματα της περιοχής για να καταλήξω στην Αλεξάνδρα που έδειξε ότι με αγάπησε από την πρώτη στιγμή!

Σπασίκλας

Η Αλεξάνδρα δουλεύει ενίοτε και στο μπουρδέλο της Ιάσωνος 36. Έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες. Αυτή την φορά τα είχε πιασμένα ψηλά. Εκτιμάται ως προκλητικό πρόσωπο με πουτανίσια ιδεολογία, μέτρια στο ύψος με αποδεκτές σωματικές αναλογίες σε συνηθισμένες προδιαγραφές.

Στο πορνο-σάλονο κινείται και μιλάει με τέτοιο τρόπο που αποσκοπεί στην μέγιστη καλλιέργεια προσδοκιών για το δωμάτιο εργασίας.

Γλώσσα

Μπαίνοντας στο παγερό δωμάτιο (παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν λόγω εποχής και έλλειψης κλιματισμού λόγω λογικότερης διαχείρισης των πόρων του μπουρδέλου στην οικονομική κρίση) αισθάνθηκα ανεξήγητη αισιοδοξία και χαρά. Σε επικοινωνία που είχα με φίλο μου καθηγητή της ψυχιατρικής μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και να μην ανησυχώ. Παραμύθια!

Στο ζητούμενο :

Η πορνο-δέσποινα Αλεξάνδρα πλησίασε στο στενάχωρο όπως και «στεναχωρημένο» κρεβάτι με όλη την απαιτούμενη συνωμοτική κίνηση για να με προκαλέσει σε μέγιστο ζητούμενο επίπεδο.
Το πέτυχε!
Τα προκαταρκτικά καθώς και οι λεκτικές εισαγωγές από μεριάς της ήταν σε πολύ ικανοποιητική αντιστοιχία ποιότητας – τιμής για τα 10 ευρώ.

Ουσιαστική και «επιθετική» περιποίηση.
Άμεσος διάλογος από μεριάς της με τον πούτσο μου που για μια στιγμή νόμισα ότι θα ανοίξει (ο πούτσος μου) διάλογο μαζί της για εμένα χωρίς εμένα!
Ικανοποιητική φροντίδα των αρχιδιών με χέρια και με χείλια.

Αξιολογείται αντικειμενικά ως καλή η συμμετοχή της σε δυο στάσεις (ιεραποστολικό και πισω-κω(ο)λητό.

Στο τέλος της μπουρδελό-σκαλας με αποχαιρετούσαν οι τέσσερεις κομπρέσορες των κλιματιστικών που έδειχναν να με γνωρίζουν αρκετά ...

2η κριτική:
Θεωρώ ελάχιστη υποχρέωση μου και υπέρτατο πορνο-καθήκον να ενημερώσω την μπουρδελο-κοινότητα μας για τις υπηρεσίες της Αλεξάνδρας που επισκέφθηκα σήμερα 2/6/2012 για δεύτερη φορά.

Η συγκεκριμένη πορνο-δέσποινα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της πορνείας παρέχοντας ικανοποιητικές υπηρεσίες συνετά και συνειδητά με αμοιβή 10 ευρώ στην οποία (αμοιβή) συμπεριλαμβάνεται ο φόρος κύκλου εργασιών, το χαρτόσημο (αν υπάρχει … δεν γνωρίζω), η αναλογία ενοικίασης του μπουρδέλου, η αμοιβή της βοηθού (υπηρεσία), το προστιθέμενο όφελος των νταβατζήδων, των προμοτόρων, των «έξυπνων», των «χαζών», των κω(ο)λόχαρτων, των καποτών των πλυντηρίων (αν υποθέσουμε ότι τα πορνο-σέντονα πλένονται ενίοτε) καθώς και η αμοιβή της πορνο-δέσποινας.

Στο ζητούμενο :

Η εργαζόμενη μπήκε στο δωμάτιο εργασίας και έδειξε, όπως ήταν λογικό και φυσιολογικό, ότι με γνώριζε. Σαφώς προχώρησε με όλη την απαιτούμενη προσοχή και δέουσα σοβαρότητα στο ζητούμενο έργο. Πρόσφερε ικανοποιητικά προκαταρκτικά που θα έπρεπε να παρείχαν πουτάνες σε στούντιος των 30-40-50 ευρώ.

Μπορούμε να πούμε ότι στην Ελλάδα της οικονομικής (… και όχι μόνο) κρίσης υπάρχουν λαχεία αλλά μπορούμε να πούμε (επιεικώς) ότι υπάρχουν και «συμπτώσεις».

Τελειώνω λέγοντας ότι :

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ...΄Γλώσσα

Και σαφώς πρόκειται για μια (ακόμη) δουλειά

Ο καθένας ας αναλάβει τις (επαγγελματικές του) ευθύνες ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
farkeli
Τιμημένος
101
Πόντοι:
1.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2012
''...θα ανοίξει (ο πούτσος μου) διάλογο μαζί της για εμένα χωρίς εμένα!''

Μου άρεσε ο τρόπος (διασκευάζοντας τον γνωστό στοίχο του Β. Παπακωνσταντίνου) που διάλεξες για να δείξεις την ανεπάρκεια επιβολής του νου, στο ερωτικό πάθος.
Αυτό, σε συνδυασμό με τις χρήσιμες πληροφορίες που παραθέτεις για τη συνεύρεση, μου δίνουν το δικαίωμα να σε ψηφίσω θετικά.
1 στα 2
30 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ουδέποτε η επιθυμία επιβαλλόταν της Λογικής. Η λογική είναι η ανωτέρα συνισταμένη του ανθρώπου με σειρά κατάταξης. Λογική, συναίσθημα, επιθυμία.
Απλά υποκύπτουμε στις "γλυκές" επιθυμίες μας! Συνεπώς ο νους επιβάλλετε ακόμα και στο ερωτικό πάθος που ενισχύετε από το ένστικτο της αναπαραγωγής.
Τώρα στο ζητούμενο μια ωραιότατη κριτική και θαυμάσια γραμματικά συντεταγμένη.

30 Μαΐου, 2012
Φαίνεται τελικά πώς σε περίοδο κρίσης για τήν χώρα, ύπάρχουν "λαχεία" !!

Τι να πώ άγαπητέ Fark...... ήταν σημάδια γιά να συναινέσω στό
έρωτικό ταξίδι τής άπόλαυσης ??
30 Μαΐου, 2012

Αγαπητέ μου, ώραια εκθέτετε την άποψη του Πλάτωνα (Στην Πολιτεία) περί τριμερούς ψυχής (νόηση, συναίσθημα, επιθυμία) αλλά ''...η αρμονία των διαφορετικών μερών της ψυχής...'' δεν μπορεί να θεωρείται θέσφατο. Ενίοτε επέρχεται και η δυσαρμονία, όταν επικρατούν τα άλλα δύο συστατικά της.
Ο αφορισμός σας, ότι πάντα επικρατεί ο νους, δε νομίζω να ισχύει...
και μία παρατήρηση. Δεν υφίσταται επίρρημα ''γραμματικά''. Δεν ταιριάζει ως σημασιολογικό περιβάλλον, ''κριτική...γραμματικά συντεταγμένη''.
Θα μπορούσατε να γράψετε, ''κριτική ορθά συντεταγμένη'' ή πιο περιφραστικά, ''άρτια δομημένη''
(Updated: 30 Μαΐου, 2012) 30 Μαΐου, 2012

Τα ανωτέρω σύμφωνα με τη δική σας σύνταξη μου "δίνουν το δικαίωμα" να αναφωνήσω!! Ώδινεν όρος και έτεκεν μύν.Όσον για τον "αφορισμό μου"!!! Ευτυχώς που επικαλείσθε τον κορυφαίο μας Πλάτωνα, η τοποθέτησή σας ότι δεν ισχύει μου αποδεικνύει ότι δεν ισχύει δια εσάς.Όσο για την Ελληνική γλώσσα ασφαλώς και δεν είναι "υπερβολική ποσότητα λακ"
30 Μαΐου, 2012

Αγαπητέ μου. Εγώ αυτό που υποστήριξα ήταν ότι δεν επικρατεί πάντα η λογική στη ζωή.
Ούτε στην ''Πολιτεία'' του Πλάτωνα, απ' όπου εμπνευστήκατε, φαίνεται κάτι τέτοιο.
Μάλιστα προς το τέλος του έργου ''Αρμονία πόλης και ψυχής. Τα 3 μέρη της ψυχής'', ο Σωκράτης, παραθέτοντας το παράδειγμα του τύραννου Αρδιαίου λέει '' αν ο άνθρωπος δεν κάνει καμιά προσπάθεια να θέσει το επιθυμητικόν υπό το λογιστικόν μέρος, τότε θα έρθει η στιγμή που τελικά θα τιμωρηθεί για τις πράξεις του.''
Δηλαδή, υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Να επικρατήσει και κάτι άλλο εκτός από τη λογική.
Γι' αυτό έγραψα περί δικού σας αφορισμού.
Πάντως χαίρομαι που διαβάσατε την τελευταία κριτική μου. Ελπίζω να τη βρήκατε και χρήσιμη.
03 Ιουνίου, 2012
Φίλε farkeli η δεύτερη κριτική σου συγχωνεύτηκε μ' αυτήν εδώ. Νομίζω καλύτερα έτσι. Σπασίκλας
04 Ιουνίου, 2012

Ξέχασα να (σου) πω ότι είμαι υπέρ των συγχωνεύσεων Σπασίκλας
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8