Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μεσημερακι γυρο στισ 3 περιπου πηγα φυλησ πολλα ηταν κλειστα,δεν βρηκα ορισμενεσ που πηγαινο συχνα 8α ελεγα..και ειπα να περασο απο το εν λογο οικο..βλεπο για αλλη μια φορα την μονικα εκ ρουμανιασ,την ειχα δει αρκετεσ φορεσ αλλα δεν την ειχα τιμηση...ε και σημερα ειπα να την τιμησοΜεγάλο χαμόγελο[και πολυ καλα εκανα...Μεγάλο χαμόγελο]Μπαινοντασ μεσα ευγενεστατη η τσατσα μου παρουσιαζει παλυ την μονικα ειναι ωραιο μωρο, μαυρο μαλλακι μακρι πιασμενο, μικρο στη8οσ, γοητευτικη στο προσοπο με φοβερα ποδια και κολαρακι του γουστου μου ακριβοσ..ακομα και οι γαμπεσ τησ με τρελενουνΓλώσσαδινο το εικοσαρικο και μπαινο στο δωματιο...αναμονη 2 λεπτακια και ερχετε η γατουλα η μονικα πεφτη στην αγκαλια μου ενο εγω ειμουν ορ8ιοσ νιαουρισματα με φυλουσε στο στη8οσ, στο λαιμο στα αυτια, την χαιδευα στα μαγουλακια τησ στα μαλακια τησ και μετα κατεβηκα και πιο κατο...Γλώσσαξαπλοσαμε μου βαζει προφυλακτικο ωραια πιπα χορισ δοντι.μου αρεσε πολυ κα8οσ μου τον επερνε πηρε σταση ωστε να μπορο να τησ χαιδευο το μουνακι και το κολαρακι τησ...Γλώσσα αυτο σε συνδιασμο με την πιπα τησ την καταπληκτικη 8α ελεγα με εκανε τουρμπο..Μεγάλο χαμόγελοπρωτη σταση εγω απο πανο καλο ανοιγμα τον ποδιον τησ συμετιχε πολυ φιλακια στο λαιμο στα αυτια μου, ανταπεδιδα και εγω δεν εδειχνε να βιαζετε αλλα να το απολαμβανη και εκεινη...αυτο με τρελενη οταν συμβαινει,,Μεγάλο χαμόγελοειναι αρκετα ελαστικη μετα εβαλα τα ποδια τησ στουσ ομουσ μου και συνεχιζα το σφυροκοπιμα...μετα αλαγη στασησ στα πλαγια χωρισ να το βγαλο απο μεσα τησ οπου και αυτο με τρελανε στην μονικα το κατεχι το α8λημα...και ξερει τι νακανει και πωσ να το κανει...Πλαγια λοιπον κοιτοντασ και στον κα8ρεπτη την κορμαρα τησ και την πουτσα μου να μπαινει μεσα τησ κα8οσ τησ σηκονα το ενα ποδι για να βλεπο καλυτερα στον κα8ρεπτη...[αν και 8α επρεπε να ναι ο κα8ρεπτησ λιγο πιο κοντα...αλλα οκ μικρο το κακοΜεγάλο χαμόγελο]μετα τουρλοσε το κολαρακι και εκανε κυκλικεσ κεινησησ χορισ να μπαινοβγαινο μεσα τησ ενο την φιλουσα στο στη8οσ και στον λαιμο τησ....ξαφνικα με αυτον τον τροπο μουρχετε να χυσο τρελα8ηκα μειλαμε...οπου εκει ξεκιναο δυνατο σφυροκοπιμα κρατοντασ με το ενα χερι μου την κοτσιδα τησ χωρισ να την τραβαο ομοσ πολυ ισα ισα..και με το αλλο χερι να τραβαο το ενα τησ κολομερι καυλα μειλαμε και ετσι εχυσα.....μειναμε ενομενη για μισο λεπτο περιπου με κοιτουσε εντονα στα ματια το ιδιο και εγω φιλακια στα μαγουλα και παλυ στον λαιμο...εκει μου εκανε και ενα μικρο παραπονοΜεγάλο χαμόγελο διοτι ενο την ειχα δει αρκετεσ φορεσ δεν εμπαινα.. τησ ειπα τον λογο[απλα δεν ειμουν συγουροσ αλλα μαρεσε πολυ εμαφανισιακα και σημερα ειπα να το ρισκαρο...] και τησ υποσχε8ηκα οτι απο δο και περα 8α την επισκεφτομε συχνα,,,Γλώσσαχαρηκε και εγω το ιδιο που μου φερ8ηκε σαν αλη8ινη γυναικα...και ταδοσε ολα...συγουρα 8α την ξαναεπισκεφτο συντομα, και ισωσ γινει ενα απο τα στανταρακια μουΜεγάλο χαμόγελοαυτα μαγγεσΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2012
Περισσότερα ορθογραφικά πεθαίνεις! Money Mouth
Πολλές καλές κριτικές διαβάζω για την κοπέλα και πρέπει κάποια στιγμή να την επισκεφτώ.
Βέβαια για την ώρα έχουν σειρά 1-2 άλλες που έχω σταμπάρει. Χαμόγελο
29 Μαΐου, 2012
εγω παλι θα πω οτι ο τιτλος παραπεμπει σε ταινια cult του 1985 ( εποχη της βιντεοκασετας) , οπου πρωταγονιστουσε ο γαρδελης με τον ευαγγελοπουλο!!! ) ..
29 Μαΐου, 2012
Φιλε μου δοκιμασε την ειναι πολυ καλη Κουλ
T
tzanhs
30 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τωρα που το σκεφτομε συναγωνηστη η ολη φαση ενοο η συμπεριφορα τησ...μου βγαζει κατι σε αλιμπερτη ναζιαρικο και ετσι... και εγω φερ8ηκα σαν τον γαρδελιΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοειδικα μια σκηνη σε ενα εργο δυστηχοσ δεν 8υμαμε τιττλο...οπου εκαναν σεχ...μου το 8υμηζη πολυ....οσο αναφορα λιγα σημεια τησ συνευρεσισ μου με την κορασιδαΚουλ
T
tzanhs
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4