Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το συγκεκριμένο κορίτσι το απέφυγα την περασμένη φορά που το είχα δεί στήν Αγκύρας 12 αλλά τώρα κάτι με έπιασε και ήθελα να φαγωθώ μαζί του σαν τρελός!
Είναι σχετικά όμορφη με καρέ κατσαρό μαλλί,γύρω στα 40,μαυρισμένη,με πολύ απαλή και ευωδιαστή επιδερμίδα,δυάρι στήθος καλοσχηματισμένο και φυσικό το οποίο δεν χρειάζεται σουτιέν και με πολύ όμορφο μουνάκι το οποίο διτηρεί με γραμμούλα υβικού τριχώματος!!!!Πολύ πολύ όμορφα τα χαρακτηριστικά της!
Στο περί ταύτα τώρα...είναι καύλα σκέτη!!!Προσφέρει ακάποτο τελειωτικό αν θέλεις,το τσιμπούκι της είναι αργό και υγρό χωρίς χέρι και αν τελειώσεις στοματικά σε στραγγίζει πραγματικά!Εμένα συγκεκριμένα με κανιββάλισε καταπίνωντας τα μελλοντικά μου παιδιά,πράγμα το οποίο με εξέπληξε πολύ!!!Στο γαμήσι δείχνει να το απολαμβάνει αλλά κουράζεται σχετικά εύκολα και δεν αφήνει να αλλάξεις αρκετές στάσεις αν σχετικά αργείς να τελειώσεις.Το μουνάκι της έχει λιγάκι κρέμα αλλά το ρουφάς πολύ ευχάριστα,σύν ότι είναι πολύ καθαρή και πραγματικά σου δίνει αυτήν την αίσθηση μιας κοπέλας που σέβεται τον εαυτό της,αυτό που κάνει και τον πελάτη!!!Σίγουρα είναι μια περίπτωση η οποία θα ξανατιμηθεί δεόντος αν και πιστεύω ότι θα κάτσω να απολάυσω το καταπληκτικό της στοματικό και τα υπέροχα της βυζάκια!!!!
Το εν λόγο οίκιμα είναι καθαρό αρκετά,τα δωμάτια αξιοπρεπέστατα και η τσατσά ευγενεστάτη!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Ελένη
koulamaria
Σεβαστός
43
Πόντοι:
1.936
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2012
φιλαράκι η ελένη κάνει τελειωτικό αλλά στην ουσία τα χύνει στο σώμα σου.....πόσο μάλλον να τα καταπιεί................
30 Μαΐου, 2012
ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο

Τα κατάπιε λεβέντη μου!!!!Δεν άφησε κάτι να πέσει επάνω μου,δεν έφτυσε κάτι στο νεροχύτη!!!
Ρε συ....????Λές να μην έχυσα και να μην το κατάλαβα?????
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2