Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 26 10
Μπουρδέλα
38023
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ευρισκομενος Αθηνα κ κοντα στην περιοχη, λογω διαμονης σε κεντρικο ξενοδοχειο ,αποφασησα να κανω μια τσαρκα στην Λιοσιων που βρισκοταν 10 λεπτα με τα ποδαρακια μου...πρωτα μπηκα στο 76 οπου πετυχα μια αγενη Ρουμανα με μετρια εμφανιση κ κακη συμπεριφορα,οπου λογω του οτι δεν περασα κατι μουρμουρησε,αλλα την εγραψα κανονικα κ την εκανα...μετα μπηκα στο εν λογω μπουρδελακι οπου η ευγενης μυωψ τσατσα-γιαγια μου παρουσιασε μια πληθωρικη μαυρομαλλα (αν διεκρινα καλα) κοπελα με ωραιο μεγαλο φυσικο στηθος κ μετριο προσωπο...το μονο που με τραβηξε για να ενδωσω στο πορνικον γαμισι ηταν το μεγαλο βυζι κ τιποτα αλλο...πληρωσα το 20 αρι κ βουρ δωματιο....
Το δωματιο καθαρο,με νεροχυτη,σαπουνι κ μωρομαντιλα αντι για χαρτι, μου θυμισε τυπικο δωματιο Βαρδαριου κ περιξ...στο 5 λεπτο εισηλθεν η νεαρα,οπου μου συστηθηκε με το ονομα Αντζελα ή Αντζελικα κ γδυθηκε τελειως...οκ για το στηθος δεν ειχα πεσει εξω,ωραιο,γαματο βυζακι 3,5 αρι με σκουρα,καυλωμενη ρωγα,χαρμα οφθαλμων κ χεριων μαζι...αλλα...
πιπα ατσουμπαλη με πολυυυ δοντι.....μπαλες δεν εγλυψε παρολου που ημουν φρεσκοπλυμενος κ ξυρισμενος
βιαστικες κινησεις κ απο πανω κ πισωκολλητο,πανω στο 5 λεπτο της συνουσιας αρχησε τα ελα μωρο μου κ λοιπες μαλακιες...της ειπα να με τελειωσει με χερι,οπου τραβαγε την λουτσα σαν να ηταν λαστιχο,της ειπα πιο σιγα,εβαλα κ την φαντασια μου να δουλεψει μαλαζοντας το στηθος της κ καπου εκει ηλθε η εκσπερματισης...χαλια γαμισι,φαστ φουντ εμπειρια απο τις λιγες,δε συστηνεται ουτε για τα χοντρα ...ευγενης η τσατσα κατα την εξοδο μου,αλλα τι να το κανεις?η ουσια ειναι αλλη...περαστικα μου...
Το δωματιο καθαρο,με νεροχυτη,σαπουνι κ μωρομαντιλα αντι για χαρτι, μου θυμισε τυπικο δωματιο Βαρδαριου κ περιξ...στο 5 λεπτο εισηλθεν η νεαρα,οπου μου συστηθηκε με το ονομα Αντζελα ή Αντζελικα κ γδυθηκε τελειως...οκ για το στηθος δεν ειχα πεσει εξω,ωραιο,γαματο βυζακι 3,5 αρι με σκουρα,καυλωμενη ρωγα,χαρμα οφθαλμων κ χεριων μαζι...αλλα...
πιπα ατσουμπαλη με πολυυυ δοντι.....μπαλες δεν εγλυψε παρολου που ημουν φρεσκοπλυμενος κ ξυρισμενος
βιαστικες κινησεις κ απο πανω κ πισωκολλητο,πανω στο 5 λεπτο της συνουσιας αρχησε τα ελα μωρο μου κ λοιπες μαλακιες...της ειπα να με τελειωσει με χερι,οπου τραβαγε την λουτσα σαν να ηταν λαστιχο,της ειπα πιο σιγα,εβαλα κ την φαντασια μου να δουλεψει μαλαζοντας το στηθος της κ καπου εκει ηλθε η εκσπερματισης...χαλια γαμισι,φαστ φουντ εμπειρια απο τις λιγες,δε συστηνεται ουτε για τα χοντρα ...ευγενης η τσατσα κατα την εξοδο μου,αλλα τι να το κανεις?η ουσια ειναι αλλη...περαστικα μου...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού