Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 99 10
Μπουρδέλα
81682
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μεσημερακι ειχα κατι δουλιτσεσ στο μεταξουργιο,,τελειονοντασ τισ δουλειεσ μου περνοντασ απο το εν λογο οικο ειπα να ανιαβο πανο να δω τι παιζει και στην πρωινη βαρδιαμπαινοντασ μεσα ευγενεστατη η τσατσα μου παρουσιαζη δυο κοπελεσ την μαρια απο αλβανια μαυρα μαλλακια μεχρι τουσ ομουσ γλυκο προσοπακι μεγαλα στητα βυζια μικροκαμομενη ωραιο κολαρακιτην αλλη δεν την 8υμαμε καν παιδια ουτε ονομα..δινο το δεκαρικακι και μπαινο στο δοματιο αναμονη 2 λεπτα και το μαρακι ερχετεχαμογελαστο προσχαρο γεματο ζωντανια στο προσοπακι τησ με χερεταει πολυ γλυκα με χαμογελο βγαζει το σουτιεν οπου βλεπο κατι βυζαρεσ με κατι ρογεσ πεταχτεσ μουρ8ε να χυσο....βγαζει και το στρινκακι τησ μετα ξαπλονη μου πεζι λιγο την πουτσα και αμεσοσ μου εγινε καγκελοπερασμα προφυλακτικου και ξεκιναει μια πιπαρα τελεια βα8ια υγρη επεζε με ταρχιδια μου συνεχοσ κανα δυλεπτο τησ λεω παμε μορακι μου τωρα μου λεει οπωσ θεσ εσυ..κανονικη σταση εμπαινα δυνατα μεσα τησ δεν δυσανασχετισε αναστεναζε τελεια εδειχνε να το 8ελει κανενα σημειο βιασθνησ δεν ειδα εγλυφα τησ βυζαρεσ τησ τησ μεγαλεσ,τισ ζουλαγα εγλυφα δυνατα δεν δυσανασχετισε αντιθετοσ τισ αρεσε...μετα πλαγια σταση οπου στην κυριολεξια εμπαινα δυνατα μεσα τησ και τισ ειχα γραποση τοσο δυνατα την μια βυζαρα τησ και την ρουφουσα συνεχοσ μια στην ρογα εντονα μια στο υπολιπο μεροσ του στηθουσ[ταχει και πολυ μεγαλα η κοπελα βαρβατα στηθια μειλαμε μαγγεσ]αναστεναζε εντονα ε μετα απολιγο εχυσα ενο το την βυζαρα τησ την ρουφουσα ακομα.....μετα σηκοθηκε με χερετησε με χαμογελο και εφυγε ...ολα ηταν τελεια τιμαει τα λεφτα τησ ειναι ντομπρα τιμια δεν κοροιδευει ειναι εκει οταν κανει κατι και προσπαθη να σε κανει να αιστανεσε τελεια...φανταστητε συναγωνηστεσ ειμουν κουρασμενοσ απο τισ δουλειεσ που προανεφερα στην αρχη τησ παραγραφου ειμουν νηστικοσ και δηψασμενοσ και παρολα αυτα το κοριτσι μεκανε τουρμπο.αξιζη να την επισκευτητε ..μπραβο μαρακι εισαι τιμια αυτο εχω να πω και οτι θα σε ξαναεπισκευτο πολυ συντομα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
tzanhs
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού