Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
198790
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καταρχην προκειται για τον ωραιοτερο κοριτσαρο της φυλης,μια περιπτωση αντιστοιχη της ντανιελας (που δουλευε στο 86β) οπου το εικοσαρικο εβγαινε αυτοματα από τη τσεπη. Ξεκινησαμε ιεραποστολικα,κατοπιν πλαγιαστα,στη συνεχεια ορθια στο καθρεφτη και τελος από πανω μου στη καρεκλα Την κοπελα την ειχα παρει δυο φορες πριν ένα χρονο στη φωκαιας με πολύ ευχαριστες εντυπωσεις,ιδιως την πρωτη φορα και ετσι ηξερα και την ακριβη ψυχολογια που επρεπε να ειχα,δηλαδη καλη διαθεση και μεγαλες ψυχολογικες αντοχες για να μη τελειωσω γρηγορα με τετοια εμφανιση.Η διαθεση υπηρχε αλλα επρεπε να επιστρατευσω μεγαλη προσπαθεια για το δευτερο,να μη τελειωσω γρηγορα δηλαδη,κατι που μ εκανε να μην το ευχαριστηθω οσο το ηθελα,καθως δοκιμαστηκα σε ολες τις στασεις.Παμε λιγο και στ ακομη πιο ουσιαστικα..η κοπελα δεν μου χαλασε χατηρι ενώ ηταν σαφως και πιο ανεκτικη στα προκαταρκτικα,η συμπεριφορα δηλαδη ηταν ακομη πιο βελτιωμενη.Ομως τα κλειστα ματια καθολη τη διαρκεια της συνευρεσης,σαν να ηταν σε μια κατασταση νιρβανα και οι χαμηλοι της αναστεναγμοι εδιναν μια εικονα μιας κοπελας που από αναγκη κανει αυτή τη δουλεια αλλα αφου τη κανει ας παρει ότι καλυτερο μπορει από αυτή,ο παρτενερ δεν υπαρχει,παραξενος συνδυασμος.Επισης το άλλο κυριο χαρακτηριστικο που είναι κοινο με τα παραπανω είναι ότι και στα προκαταρκτικα υπηρχε η ιδια συμπεριφορα,μπορεις να γλυψεις το στηθος μου,όχι όμως το λαιμο μου και παντα με κλειστα τα ματια ,χωρις τα κορμια ν αγκαλιαζουν και να δενουν το ένα με το άλλο.Ομως εγω μ αυτές τις γυναικες εγω εχω τελειωσει πια..και η εμφανιση για μενα παυει να υπαρχει.Επρεπε να μεγαλωσω για να το καταλαβω..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ετσι είναι, η εμφάνιση δεν είναι το παν (οχι ότι δε μετράει), αλλά τα άλλα πολλές φορές μετράνε περισσότερο, αλλά θέλει να περάσουν κάποια χρόνια μπουρδελοπεριπλάνησης για να πάμε στο επόμενο επίπεδο !!! καλή συνέχεια
Είναι όμως πολύ διεκπεραιωτική αν κ έχει βελτιωθεί από τότε που ήταν στη Φωκαίας όπου σχεδόν δεν μιλούσε...
Την έχω πάρει 2 φορές από τότε που επέστρεψε κ την 1η πέρασα πολύ όμορφα με ωραίες κ πολύ ανθρώπινες στιγμές ενω τη 2η ήταν πιο ξενέρωτη αν κ πάλι σαφώς καλύτερη από τότε στη Φωκαίας όπως προείπα...
δεν είναι τυχαίο όταν είχα πρωτοπάει μαζί της στο Ιάσωνος 1β την είχα ονομάσει Μις Ουκρανία.........
Πανεμορφη οντως κοπελα, με αντιστοιχη ομως συμπεριφορα και στο studio οποως αυτη που περιγραφει ο xilnik.
Απλα ειχαμε περισσοτερη ανεση χρονου, καμια διαφορα στις υπηρεσιες.