Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 171 10
Μπουρδέλα
135371
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Κυριακή βράδυ,μετά από μια σύντομη βόλτα στα τσαρδιά,αποφασίζω να μπω στο εν λόγω μπουρδελάκι(παλιό, κακοσυντηρημένο)...Τα δωμάτια όλα πιασμένα....Κάποια δόση βγαίνει και η δικιά σου...παγωμένο πλάσμα, ανέκφραστο, το οποίο περνάει απ το σαλόνι και μπαίνει αμέσως στο δωμάτιο.Δεν λέω,για Μετάξυ,3η βραδινή...εμφανισιακά σε έβαζε σε διαδικασίες...Αποφάσισα να μπω.Αφού περίμενα κάμποση ώρα,σκάει μύτη η δικιά σου..Ευτυχώς μου είπε και το όνομά της,όταν την ρώτησα...Προκαταρκτικά μηδέν,επικοινωνία μηδέν,κατευθείαν ξάπλα και τσιμπούκωμα.Ένα τσιμπούκωμα χωρίς χέρι,αλλά με μπόλικο δόντι και πολύ μα πολύ μονότονο.Την άφησα να ανέβει από πάνω,κουνήθηκε κάμποση ώρα,την γύρισα στα 4 και μετά από αρκετό μπες-βγες,κατέθεσα...
Σηκώθηκε,με τα χίλια ζόρια είπε "γειά" και εξαφανήστηκε....όπως εξαφανήστηκα κι εγώ,μετά από μιά ζωώδη συνεύρεση με κάτι που έμοιαζε με γυναίκα...
Σηκώθηκε,με τα χίλια ζόρια είπε "γειά" και εξαφανήστηκε....όπως εξαφανήστηκα κι εγώ,μετά από μιά ζωώδη συνεύρεση με κάτι που έμοιαζε με γυναίκα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2012
τι να πεις..
A
abs
23 Μαΐου, 2012
Εισαι αδικαιολογητος. Οποιος δεν διαβαζει και δεν ενημερωνεται αυτα παθαινει...
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2