Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 133 10
Μπουρδέλα
121500
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μετά από έντονη πίεση της ομάδας(κυρίως του Στρατηλάτη)είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο εν-λόγω σπιτάκι......αφού είχα σταμπάρει την Κορίνα η οποία εμφανισιακά είναι μελαγχρινή,αδύνατη με 2άρι βυζί μέτρίου αναστήματος με ωραία μάτια έδωσα το παράβολο των 15€ και εισήλθα στο καθαρό δωμάτιο στο τέλος του διαδρόμου.Η αναμονή μηδαμινή μόλις είχα βγάλει τα ρούχα μου η Κορίνα μπήκε δυναμικά στο δωμάτιο όπου ξεκίνησε με κάποιες πιπιλιές στο στήθος μου και μετά μου πήρε πίπα με προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο Η μαλακία ήταν ότι δεν την σούταρα όπως ήρθε αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου αλλά μάταια το κακό είχε ήδη γίνει.Η πίπα της μέτρια έβαζε μόνο το πουτσοκέφαλο στο στόμα της ενώ δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα μπαλάκια μου Εγώ προσπάθησα να γλείψω τα βυζάκια της όπου δνε με άφησε για πάνω από 15sec.Πάνω στην πίπα μου πετάει την θεική ατάκα δεν έχω πολύ χρόνο να κάτσω μαζί σου......ήταν ζήτημα να είχαν περάσει 2 λεπτά από την ώρα που εισήλθε στο δωμάτιο Με λίγη χειρομάλαξη από την μεριά μου και με την μέτρια πίπα της επήλθε μια κάποια ικανοποιητική στύση του εργαλείου μου οπότε την ανέβασα πάνω μου σε cow girl στάση για κανένα λεπτό όπου μου ζήτησε να πάμε στα τέσσερα για να την χύσω όπως μου δήλωσε Πλέον η συνεύρεση πήγε στον κάλαθο των αχρήστων αφού η ορεξή μου κόπηκε εντελώς αλλά προσπάθησα να τελειώσω κάτι το οποίο το κατάφερα μιας και είχα καιρό να πιτσιλίσω Δεν την συνιστώ αλλά θέλωντας να βρω κάποια δικαιολογία θα έλεγα ότι μάλλον δεν υπήρξε χημεία μεταξύ μας.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2012
Πολύ επιεικής είσαι με την φόλα πρωθυπουργέ.Έπρεπε να την καραμουζιάσεις στο σαλόνι και αυτήν και την τσατσά(αφού επέλεξες να την γαμήσεις μέσα).Αυτές οι εποχές τελείωσαν στα μπουρδέλα και όποιες τις αναπολούν πρέπει να πέρνουν το μάθημά τους
kostakis27
21 Μαΐου, 2012
ναι δίκιο έχεις απλά δεν μου αρέσει να τσακώνομαι με το κάθε σούργελο είτε είναι η πουτάνα είτε είναι η τσατσά......απο εμένα μαύρο στο εν-λόγω το μαγαζί
M
makis1985
30 Μαΐου, 2012
edit: Καρίνα την λένε την κοπέλα έκανα λάθος το όνομα της
M
makis1985
30 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
ok διορθώθηκε και στην κριτική...
antisthenis
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4