Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχοντας κατέβει στο κέντρο για μια δουλεία αποφάσισα να περάσω για ένα γρήγορο από το Μεταξουργείο. Στο κατάστημα εργαζόταν η Τζωρτζιάνα για την οποία έχω διαβάσει καλές κριτικές. Καστανό μαλλί, ωραία φατσούλα, πετίτ με μικρά στητά βυζάκια. 22 χρονών και made in Romania. Την είδα χαμογελαστή και πολλά υποσχόμενη και αποφάσισα να περάσω. Κόστος συνεύρεσης: 10 euro Μεγάλο χαμόγελο

Το δωμάτιο ήταν αρκετά ευρύχωρο και καθαρό - σίγουρα από τα καλύτερα της περιοχής. Με περίμενε όμως μια δυσάρεστη έκπληξη. Δεν πίστευα τι έβλεπαν τα μάτια μου 10 η ώρα το πρωί ! Η τηλεόραση έδειχνε τσόντα με αράπη ντυμένο καμαριέρα να ξεσκονίζει το σπίτι με ένα φτερό και έναν άλλον μαύρο με σκούρα γυαλιά να κάθεται στην πολυθρόνα και να τον παίζει. Στην συνέχεια ο καμαριέρος πήρε τσιμπούκι από το 'αφεντικό' του και στήθηκε στα 4. Ήμαρτον ! Εκεί που είχα πάθει την φρίκη μου μπαίνει η Τζωρτζιάνα και σκάει στα γέλια. Επέστρεψε στο σαλόνι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε στην οθόνη ετεροφυλοφιλική ταινία... Το τεμάχιο επέστρεψε γελώντας και μου ζήτησε συγνώμη - είχαν μπερδέψει τα DVD ! Μου έκανε κάποια χαδάκια και μια πίπα της κακιάς ώρας. Τουλάχιστον με άφησε να της βάζω δάχτυλο κατά την διάρκεια της πεολειχίας. Πήγα να την στήσω στα 4 αλλά μου είπε να ξαπλώσω και ήρθε και έκατσε πάνω στο καυλί μου. Άρχισε να χοροπηδάει σαν κατσίκι και με χαϊδεύει στο στήθος. Δεν αλλάξαμε στάση αφού και εγώ ψιλο-βαριόμουν. Εντύπωση μου προκάλεσε ότι αφού έχυσα δεν σηκώθηκε να πλυθεί και να φύγει αλλά συνέχισε να κάθεται πάνω στο πούτσο και να μου πιάνει κουβέντα.

Στο δια ταύτα: Η πόρνη δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο αλλά παραμένει ένα αρκετά καυλιάρικο και πρόσχαρο τεμάχιο. Καλή περίπτωση για χύστες που τους αρέσει GFE κατάσταση με πιπίνια. Η φάση με τους μαύρους ήταν ομολογουμένως αστεία όσο και αηδιαστική όμως απορώ για ποιόν λόγο έχουν μια τέτοια ταινία στην συλλογή τους... Χμμμ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζιάνα
Pontifikas
Νέο Μέλος
37
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2012
Ε οχι και σαν κατσικι ρε τυπεΓλώσσα Παντως για την πιπα εχεις δικιο...
22 Μαΐου, 2012
Έχω την εντύπωση ότ εκεί μέσα παίζουν κωλομπαράδες. Οπότε προσοχή. Επίσης πέφτει και πολύ κωλοδάχτυλο από τις κοπέλες άμα μυριστούν ότι σου σηκώνεται έτσι.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2