Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 171 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Νυχτερινή solo τσάρκα στο βροχερό Μεταξουργείο. Ένιωθα ότι οι σπερματοδόχοι αδένες μου πιέζονταν επικίνδυνα από το σπέρμα που είχε συσσωρευτεί και πετρώσει. Έπρεπε άμεσα να βρω την μεταξένια λύτρωση. Στο μπουρδέλο αυτό, η τσατσά μου παρουσίασε την Αλίνα από Ρουμανία. Όμορφο τεμάχιο με μαύρα μακρυά μαλλιά και στητό βυζάκι. Το πρόσωπό της ήταν νεανικό και το δέρμα της λευκό σαν το γάλα. Έβγαζε μια αθωότητα που με καύλωσε. Πλήρωσα 10Ε και μπήκα.

Το δωμάτιο φαινόταν αρκετά καθαρό και είχε παντού καθρέφτες. Στο ημίφως δεν μπορούσα να διακρίνω στάμπες στο σεντόνι. Το ρίσκαρα και ξάπλωσα. Ύστερα από μερικά λεπτά μπήκε και η πόρνη. Αμίλητη και απρόσιτη ξάπλωσε δίπλα μου και τοποθέτησε την καπότα. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή με βαθύ λαρύγγι και λίγο δόντι. Με τσιμπούκωσε πολύ ώρα, ίσως αν δεν την σταμάταγα να το πήγαινε μέχρι τέλους. Καθ όλη τη διάρκεια της ιεραποστολικής συνουσίας είχε κλειστά τα μάτια και στριμμένο το κεφάλι στο πλάι. Δεν την αδικώ. Και εγώ αν ήμουν στη θέση της δεν θα ήθελα να βλέπω την φάτσα του κάθε ορκ σε απόσταση αναπνοής. Ήθελα να γελάσω σατανικά αλλά κρατήθηκα διότι σίγουρα θα χεζόταν πάνω της η Ρουμάνα. Την γύρισα στα 4 και την γάμησα με μίσος ώσπου έχυσα.

Καλή φάση το νεαρό πορνίδιο. Δεν συμμετέχει ενεργά και δεν παίρνει πρωτοβουλίες ωστόσο κατέχει το κλαρίνο και δεν βιάζεται. Για 10Ε ίσως την ξανατιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Pontifikas
Νέο Μέλος
37
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαΐου, 2012
τι να ξανατιμησεις το πτωμα ρε τυπε
20 Μαΐου, 2012
Απο προσωπικη πειρα αναφερω, οτι "πτωμα" θυμαται, και ενδιδει ολο και περισσοτερο με την παροδο των επισκεψεων. Δυστυχως το συστημα δεν με βοηθαει για πληρεστερη ενημερωση.
20 Μαΐου, 2012
ρε μάγκες και εγώ για κομοδίνο λέω στην κριτική (ίσως ήμουν πολύ καλός) αλλά με ωραία φατσούλα και καλό τσιμπούκι σε προσιτή τιμή Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3