Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
ΛύπηΕιχα πολυ καιρο να δω τουτο τον οικο και Δυστυχως για αλλη μια φορα απογοητευση το ονομα της Γιαννα απο Ρουμανια μετρια εμφανιση στο προσωπο και μπροστα υποσχομενη π"πισω" κινηση εκει την πατησα ειχε κ "πολυ" ησυχια λογω αφραγκιας η ωρα 19.00 λεω να περασω κανονικο προγ/μα .Με το που μπαινει βγαζει τα ρουχα ενα τυπικο γεια κ λαστιχο στην πεσμενη τσαπου αμεσως αντε να δουμε τι θα κενει λεω απο μεσα μου τιποτα ομως δεν γυρναγε το κεφαλι της σταση πλαγια για να μην εχω προδβαση "πουθενα " εκτος απο 2αρακι βυζακι καθως ειναι κ νεαρα 23-24 αντε κ χερακι μολις κανει να νεβει η τσαπου πως θες να το κανουμε ? ξενερα ρε παιδια αντε κ εγω ιεραποστολικο να κοιταει το ταβανι κ πιο παω ισως τα συννεφα επιπλο εντελως ειχα πολυ καιρο να δω κ να δοκιμασω αυτη την εμπειρια με κατι στανταρακια καλα την βγαζαμε κανα 10λεπτο ετσι κ μετα πισοκολλητο για να κοταει το παραθυρο κ μετα χερακι για να ερθει το τελος δεν μιλησε ποτε !!!! ενα γεια μονο οταν εφευγε κ εγω το ιδιο κ δεν θα ξαναπαρω το επιπλακι αυτο ΠΟΤΕ ξανα Γιαννα !!!!Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Μέλος
14
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού