Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 59 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τελικά δεν κατάφερα να κρατήσω τον λόγο μου,ο οποίος ήταν να μην ξαναπάω με πόρνη λόγο της ταλαιπωρίας και του άγχους που πέρασα με την βόμβα που έσκασε για το aids...Στην αρχή όλοι το παίζουμε τάξη και ηθική αλλά όταν δεν έχεις γκόμενα ενδίδεις στο πάθος του έρωτα ο οποίος είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος και θέλει κότσια για να τον αγνοήσεις.
Μη μπορώντας να αντισταθώ στο πάθος έκανα 3 καταθέσεις σε Τζούλια από Φυλής 65Β, Λώρα από Τροφωνίου 11 αριστερά και εδώ η τρίτη και καλύτερη...
Μου έκανε εντύπωση πόσο σχολαστικές και σοβαρές ήταν οι κοπέλες με τα μέτρα ασφαλείας για να μην βγει το προφυλακτικό από το πούτσο κατά την αλλαγή των στάσεων και φρόντιζαν να είναι καλά τοποθετημένο μέχρι κάτω στην βάση!Ούτε λόγος για εξτρά και οι πελάτες άφαντοι τελείως!
Έφτασα κατά της 19:30 στο σπίτι της Ρεμούνδου και με υποδέχτηκε ευχάριστα η τσατσά ρωτώντας αν ξέρω την κοπέλα και παράπονο για την αναδουλειά που έχει πέσει...Βγαίνει η Ντενίζα από Τσεχία μετά από λίγο η οποία είναι ξανθιά, κοντούλα, προμίλφ με μεγάλα βυζιά(μάλλον σιλικονάτα γιατί ήταν λίγο σκληρά), ωραία κολάρα και με έκφυλη καυλόφατσα!Δίνω το 20ευρο και μπαίνω στο δωμάτιο το οποίο ήταν σε άριστη κατάσταση, πεντακάθαρο,σεντόνι στην τσίτα και σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με δωμάτιο μπουρδέλου!Μετά από λίγο μπαίνει η κούκλα και λέμε τα κλασικά από που είσαι, πως σε λένε κτλ. Ξεκινάει με εμένα όρθιο και αυτή καθιστή να μου γλύφει τις ρόγες,να με φιλάει στον λαιμό και την κοιλιά.Ξαπλώνοντας εγώ συνεχίζει τα άψογα προκαταρκτικά και κατεβαίνοντας βάζει την καπότα με το στόμα χωρίς χέρια στο σκληρό πούτσο μου και ξεκινάει μια πίπα από τις λίγες που μου έχουν κάνει!Δεν επεχείρησα να βάλω δάχτυλο σε μουνί και κώλο και δεν ξέρω αν θα άφηνε...Περνάει και ένα γλύψιμο από τα αρχίδια και ξεκινάμε με πρώτη στάση αυτή από πάνω που πριν το βάλει μέσα, έτριψε τον πούτσο μου στο μουνί της το οποίο ήταν ξυρισμένο και δεν είχε κρέμα.Άρχισε με καλό κούνημα και βαθιά καθίσματα στο πούτσο, εγώ να γλύφω τις βυζάρες και αυτή να με φιλάει στο λαιμό όπου έπεσαν και φιλιά σε στόμα επιφανειακά και χωρίς γλώσσα!Μετά την βάζω κανονικά και μπαίνω αργά και βαθιά νιώθοντας κάθε σπιθαμή του μουνιού της και αυτή να με φιλάει παντού και να με αγκαλιάζει σφιχτά λες και ήμασταν στην πρώτη μέρα του γάμου!Μετά από λίγο έχυσα τόσο απολαυστικά μέσα της όσο ποτέ άλλοτε, ανατριχιάζοντας από την ηδονή και την ευχαρίστηση!Η γυναίκα είναι τέλεια και ξέρει καλά την τέχνη του σεξ όσο καμία άλλη!Θα την ξαναπάρω σίγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
Υπηρεσίες
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2012
καταπληκτικη κοπελα...την ΄΄χασαμε΄΄αδικα απο τον Θεσσαλικο καμπο...ΛύπηΛύπηΛύπη
12 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όντος η κοπέλα ξέρει να φερθεί και σε απογειώνει και χωρίς εξτρά!Βγάζει μια ανθρωπιά που σε αυτό το επάγγελμα δεν ταιριάζει!Χαμόγελο

E
Erotiaris26
24 Μαΐου, 2012
ντενιζα σε περιμενουμε παλι στην καρδιτσα να μας απογειώσεις
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3