Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μπήκα στο μπουρδελάκι και εμφανίστηκαν δύο ΠΟΛΥ δυνατά μωρά. Ενώ είχα χρόνο κι είχα περάσει από αρκετά πριν, σκεφτόμουν να συνεχίσω την βόλτα. Ωστόσο έδωσα 40 και μπήκα γιατί τις ήθελα και τις δύο! Το πρόγραμμα ήταν με καπότα όλα, ισπανικό, 69, ελεύθερα πιασίματα. Η μία (η μελαχροινή) έδινε και κώλο.
Χίλια συγνώμη δεν θυμάμαι ονόματα... σπάω το κεφάλι μου! Η μία σχετικά ψηλή με καλά πιασίματα και καυλόφατσα, σιλικονάτο βυζί, καστανά ίσια μαλλιά μέχρι την πλάτη. Γύρω στα 23-24 την έκοβα. Η άλλη μελαχροινάκι με μακριά ίσα μαλλιά αλλά τα είχε κότσο, πιο αδύνατη και λίγο πιο κοντή από την πρώτη, κορμάκι δυνατό με μικρό κωλαράκι, μέτρια βυζάκια. Αυτή πρέπει να ήταν 2-3 χρόνια μικρότερη. Κι οι δύο φοβερές επιδερμίδες!
Μπαίνω στο δωμάτιο κι έρχονται μετά από λίγο. Εμένα είχε αρχίσει να μου ψιλοσηκώνεται, είχε οριζοντιωθεί δηλαδή! Η μικρή μελαχροινή το σχολίασε αμέσως και της είπα "δεν κατάλαβες, παίρνει κι άλλο, δεν είναι στο 100% ακόμα!". Τις έβαλα να στρωθούν στα 4 και οι δυο στο κρεβάτι να χαζεύω τις κωλάρες τους. Στηθήκανε λοιπόν κι οι δύο και μου κούναγαν προκλητικά τα κωλαράκια τους και με κοιτάζανε με νάζι. Έτσι ο φίφης άρχισε πια να κοιτάει το ταβάνι! Στην ερώτησή μου να τους γλύψω τα κωλοτρυπίδια αρνηθήκανε κι οι δύο. Κρίμα! Πρώτα άρχισε η ψηλή το τσιμπούκι ενώ εγώ χαριεντιζόμουν με την μικρή. Τουλάχιστον δεχόντουσαν δάχτυλα σε μουνάκι και κώλο. Δεν γλύφανε κι οι δυο μαζί οπότε μετά από λίγο την βάζω στα 4 (αυτή που με πίπωνε) και ξεσπαθώνω πάνω της ενώ η άλλη μου χάιδευε τα αρχίδια και χουφτωνόμασταν! Αλλαγή καπότας και πίπα από την μικρή. Καλύτερη πίπα θα έλεγα, πιο ρουφηχτή. Της άλλης ήταν πιο αεράτη. Για το τέλος, βάζω την μικρή στα 4 και μπαίνω κατευθείν στο κωλαράκι της μιας και το έλεγε το πρόγραμμα! Δεν μπορώ να πω ότι γάμησα καλά. Από την αρχή μου είπε η μικρή "σιγά-σιγά, έχει πάχος!". Δεν έβαλε ούτε κρέμες ούτε τίποτα. Ούτε σάλιο! Όταν έμπαινα σιγά-σιγά μου λέει "πρόσεχε την καπότα μωρό μου, μην σπάσει!". Την γαμούσα αργά και απαλά, δεν μπήκα όλος μέσα, ήταν ΚΑΡΑ-στενή! Δεν γάμησα καλά όπως ήθελα, αλλά ευχαριστήθηκα στενό κωλοβαλβίδι! Η άλλη μου είχε κολλήσει τις βυζάρες της στην μούρη, της τα έγλυφα και έτριβα την μουνάρα της και την κωλοτρυπίδα της με το χέρι μου, ενώ γαμούσα την μικρή από τον κώλο! Πολύ καλό σκηνικό με δύο πολύ όμορφα κορίτσια. Όχι φωτιά ίσως, αλλά κάβλες... Σαν αυτές που βλέπουμε στο δρόμο και λέμε "καβλάκι μου, να σε βάλω κάτω να σε ξετινάξω!!!".

Δεν μετανιώνω τα 40 αλλά δεν θα τα ξαναδώσω πάλι γιατί το ποσό δεν είναι και μικρό.. Κρίση έχουμε! Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία με δυό μικρές μουνάρες, αλλά από την άλλη δεν παίχτηκε και καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ φοβισμένες για όλο το σκηνικό που έχει γίνει με τις AIDSιάρες που πιάσανε. Μου το είπαν κι οι δυο μετά όπου τα λέγαμε μέχρι να ντυθούν. Με διαβεβαίωσαν ότι έχουν χαρτί από γιατρό κι αν θέλω να μου το δείξουν καθώς θα φεύγω! Επέμεναν κιόλας! Η μικρή ήταν πιο "τσαμπουκαλού" και μου έλεγε ότι κανονικά και όσοι έρχονται να γαμήσουν σε μπουρδέλο θα πρέπει να έχουν κι αυτοί χαρτί!!!

Και κάτι ακόμη, το νιπτηράκι στο δωμάτιο διέθετε κρεμοσάπουνο Dettol!!! Καλό αυτό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2012
Υπηρεσίες
Μ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2012
Φίλε δεν ρωτάς για να γλύψεις κωλοτρυπίδα......το κάνεις από μόνος σου,απλά!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1