Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 124 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
πρωινη βολτα σημερα στην ερημη ιασωνος, πηγα καρφι για την βαλερια που δουλευει σε αυτον τον οικο αλλα ελειπε οποτε επελεξα τον "κλωνο" της !!
η λαρισα ειναι ρουμανα και αυτη με μετριο προς ομορφο προσωπο, τατουαζ πατουσακια γατας στο αριστερο στηθος πανω απο το βυζι, και ενα μεγαλο στην λεκανη το οποιο δεν το προσεξα ιδιατερα.
βυζακι μικρο στητο και κωλαρακι ποιημα χωρις ιχνος κυτταριτιδας εν κλικ κατω απο το σκληρο οπου στα τεσσερα δειχνει το ταλεντο του !!
η λαρισα ειπε οτι δουλευει και στο φ71 αλλα και σε studio δεν ξερω αν λεει αληθεια .
ηρθε στο δωματιο μετα απο 3-4 λεπτα γδυθηκε και αρχισε ενα τριψιμο του κορμιου της επανω μου,
ειναι πολυ απαλη με ωραια μπουτια για χουφτωμα,προχωρωντας εβαλε την γλωσσα της μεσα στο αυτι μου με πιπιλισε και με δαγκωσε στο λαιμο κατοπιν δικης μου επιθυμιας αφου ειμαι ελευθερος ,αφηνωντας και το σημαδι της πανω μου.
συνεχισε με φιλια στις ρωγες μου την κοιλια και πιο κατω απο τον αφαλο οπου μετα φορεσε σκουφο στον πουτσο μου που ειχε γινει σιδερο απο την καυλα ειδικα μετα το δακωμα στο λαιμο.
η πιπα της καλη αλλα συνηθισμενη οχι κατι ιδιαιτερο,
στησιμο στα τεσσερα με πολυ ωραια "θεα" το κωλαρακι πολυδουλεμενο,μου το επιβεβαιωσε και η ιδια και μου ειπε οτι το δινει αλλα οχι για τα 10 ευρω του προγραμματος και οχι στον οικο αυτο.με αφησε ομως οπως την γαμουσα στα τεσσερα να εχω χωσει ολο τον αντιχειρα μου μεσα στη σουφρα της,μπηκε πολυ ευκολα χωρις λιπανση,
γυρισμα σε ιεραποστολικο, γαντζωμα απο τους ωμους της και πολυ βαθιες διεισδυσεις οπου εχυσα μεσα της τα παιδια μου...χαχα.
υπομονετικη καμμια βιασυνη ,ειπε οτι θα δουλευει και την πρωινη και την απογευματινη βαρδια σερί,οποτε να την τιμησετε !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
5 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
508
Likes:
68.660
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 sweeper, sotis99, LanciaRallye037 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού