Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δεν θα κάτσω να φλυαρώ αυτή τη φορά.
Ο λόγος που με έκανε να περάσω στο δωμάτιο του ετοιμόρροπου χαμαιτυπείου δεν ήταν άλλος από το άκουσμα του πρωκτικού στα στάνταρ του δεκάρικου.
Η κοπέλα μέτριας εμφάνισης, Αλβανοειδές πρό-milf, τριάντα με τριανταπέντε, (για μένα milf πιάνει περίπου στα σαράντα) ψηλή σχετικά, αδύνατη, μελαχρινή, με μικρο βυζί και ανάλογο κώλο.
Δωμάτιο για το πέος, υπάρχουν αρκετές αναφορές για το χώρο. Τα σεντόνια ήταν όπως ακριβώς τα άφησε ο προηγούμενος χύστης. Η πουτάνα έκανε κάνα δεκάλεπτο να έρθει αν και η τσατσά της το είπε δυο φορές. (Το άκουσα από ένα μικρο παράθυρο που έχει στη μεσοτοιχία του δωματίου με τον χώρο της τσάτσας) Ξεπετατζίδικη πίπα, βιαστική, με σκούφο που τον πέρασε σε πεσμένο εργαλείο.
Ανέβασμα από πάνω και μετά στα τέσσερα. Για κώλο μου ζήτησε ακόμα πέντε ευρώ και όταν της είπα ότι η τσατσά λέει με δέκα με έβγαλε κουφό, αν και το άκουσα τρεις φορές όσο περίμενα. Το άδειασμα των αρχιδιών μου έγινε με δυνατό και απαξιωτικό πισωκολλητό ενώ στα συν ήταν ότι άφηνε ελεύθερα δάχτυλα σε μουνί και κώλο. (Και δεν διαμαρτύρεστε καθόλου, ο κώλος της δικαιολογεί τον όρο "ξεκωλιάρα")
Η τσατσά ήταν η κακομούτσουνη και αντιπαθέστατη χοντρή, που έχω πετύχει άλλη μια φορά και με έκανε να φύγω με τον τρόπο της αν και γούσταρα την πουτάνα.
Βγαίνοντας της είπα να μην λέει δέκα με κώλο αφού η πουτάνα ζητά πέντε έξτρα, και μου είπε ότι καμία δεν δίνει κώλο με δεκάρικο... (Ασχολίαστο...)
Δεν θα σας έλεγα όχι για μια δοκιμή λόγο το ότι αν δεν έχεις την αίσθηση ότι σε κορόιδεψαν, κατά τα άλλα ήταν ένα μέτριο γαμήσι κατάλληλο για αλύπητη εκτόνωση αλλά μόνο γι' αυτό. Δεύτερη φορά δεν παίζει να την προτιμήσω.
Όνομα δεν ρώτησα. Παραμονή, έξι με επτά λεπτά όχι παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2012
Υπηρεσίες
StrangeKindOfHuman
Σεβαστός
Εγγραφή:
2 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
111
Likes:
531
Πόντοι:
1.211
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού