Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
301010
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αν ειχε ενα καλο η σημερινη συναντηση ηταν το μαθημα που πηρα και που ειναι οτι πρεπει τελικα να εμπιστευομαι τη διαισθηση μου.Η τζουλια ειναι απο αυτα τα πολυ σεξι κοριτσια της φυλης που ειναι εντυπωσιακα μπορω να πω στην εμφανιση(εχει φτιαξει παρα πολυ σε σχεση με το 59 οπου εργαζοταν)και τα οποια τα τελευταια δυο χρονια βρισκονται στη φυλης,ομως η μονη σταση που μπορεις να κανεις μαζι τους και να την ευχαριστηθεις ειναι πισωκολλητα σε ολες του τις παραλλαγες.Ετσι λοιπον ξεκινησαμε πολυ καλα με πισωκολλητο στα ορθια για αρκετα λπετα μπορω να πω,ομως ιεραποστολικα και πλαγιαστα οπου ο χρονος ηταν πιο συντομος δεν μπορεσε να μ απογειωσει ενω θα μπορουσε με το σωμα και τις ποδαρες που διαθετει..Κραταω λοιπον τα παραπανω που ανεφερα,εμπιστευομενος αλλη φορα περισσοτερο τη διαισθηση μου και τη διαθεση στην οποια βρισκομαι καθως και τη θεα του κορμιου της στον καθρεφτη οταν ημασταν στη πρωτη σταση
Υ.Γ Να σημειωσω οτι η υπηρεσια μου ανεφερε οτι η κοπελα εχει νομιμα χαρτια ενω μου εφερε και μια εξεταση που αν ηταν δικη της μ ευχαριστησε
Υ.Γ Να σημειωσω οτι η υπηρεσια μου ανεφερε οτι η κοπελα εχει νομιμα χαρτια ενω μου εφερε και μια εξεταση που αν ηταν δικη της μ ευχαριστησε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού