Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Απογευματινός περίπατος στο ρομαντικό μεταξουργείο. Όπως πάντα όλη η καλή κοινωνία ήταν εκεί. Ειδικά τώρα με το προεκλογικό aids έβλεπες μόνο μπαγκλαντεζιανούς και πρεζόνια. Περιπλανήθηκα αρκετά ώσπου να βρω την Ιθάκη μου. Ήταν ξανθιά με μακρυά μαλλιά και ωραία φατσούλα. Ηλικία γύρω στα 30 και καταγωγή απροσδιόριστη. Έχει πατσάδες στην μέση και λίπος στους γοφούς αλλά δεν είναι τόφαλος. Τα βυζιά μέσα στον στηθόδεσμο φαινόντουσαν μεγάλα και χορταστικά και ήταν αυτά τα βυζιά που με τράβηξαν στο δωμάτιο. Έδωσα στην τσατσά το τσαλακωμένο δεκάρικο και πέρασα.

Το δωμάτιο δεν το λες και καθαρό. Απ'έξω ένας τύπος ρώταγε αν κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και η υπηρεσία μόνο που δεν τον έδιωξε με τις κλωτσιές. Άπαπα.. ακάποτο ?? Ανήκουστα πράγματα Χαμόγελο Δεν πρόλαβα να ανάψω τσιγάρο και μπήκε η πόρνη. Της ζήτησα να μου πάρει τσιμπούκι στα όρθια και στράβωσε.. Δεν με ικανοποίησε ο πεοθηλασμός. Απέφευγε τα πολλά χουφτώματα στο στήθος παρότι στο σαλόνι λέει ελεύθερα πιασίματα. Για μουνοδάχτυλο δεν το συζητάμε καν. Δυστυχώς έπεσα σε ξεπέτα. Την γάμησα στα 4 με μίσος και απαξίωση. Προσπαθούσε να στηθεί άβολα για να δυσκολέψει το έργο μου. Ένιωθα σαν να βιάζω την Χουάνα την Παρθένα. Άραγε έτσι γαμάγανε οι Ισπανοί κατακτητές τις Ινδιάνες ? Έχυσα χαμένος στις σκοτεινές μου σκέψεις.

Η πουτάνα είναι έπιπλο. Πάμε για άλλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Pontifikas
Νέο Μέλος
37
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική