Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

Πρωινό βρέθηκα για δουλεια στην Αθήνα κι επειδή είχα λίγο χρόνο κατηφόρισα προς Διδύμου να δω τι "παίζει". Δίπλα η γνωστή Αντριάννα, πιο δίπλα ένα μελαχροινάκι καινούριο αλλά μικρό σχετικά βύζο που κανε κι ελεύθερο τσιμπουκάκι, πιο δίπλα ένα ξυλάγγουρο και από πάνω από την Αχαρνών στην προέκταση Διδύμου, εκεί που έβγαινε η Τρελοκοτσιδού (αλήθεια που έχει πάει αυτό το κορίτσι;) μου βγήκε ένα άσχημο μιλφάκι, ατσούμπαλο....

Καταλήγω στη Σονια. Είχα διαβάσει εδώ καλές κριτικές, μίλησε κι εκείνη για το υπέροχο τσιμπούκι της κι είπα να δοκιμάσω.
Σχετικά καλό σώμα, ο τύπος της σαραντάρας έκφυλης γειτόνισσας που πάντα θες να ξεσκίσεις.
Μπήκε μέσα και με ξενέρωσε αμέσως που μου απομάκρυνε τα χέρια όταν πήγα να της χαιδέψω τα μαλλιά και τους ώμους. "Δεν είμαι γατούλα να με χαιδεύεις!" φώναξε δυνατά....
Αμέσως ξενέρωσα.... αλλά αποφάσισα να μην της την χαρίσω. Την άφησα να με πιπώσει χωρίς να ζητήσω τίποτα επιπλέον.
Καλή πίπα θα έλεγα, αλλά μου χουν κάνει και πολύ καλύτερες. Στην κλίμακα από 1 έως 10 θα την βαθμολογούσα με 4 στο τσιμπούκι.

Το μόνο που έκανε για να με αποζημιώσει ήταν ότι μετά που έχυσα κάθησε αρκετή ώρα και έπαιζε με τον πούτσο μου στο στομα της και μου γλειφε και τα αρχίδια στοργικά.

Γενικά δεν θα έλεγα πως αξίζει το εικοσάρικο. Οι υπηρεσίες της (κάθησε δεν κάθησε μέσα 8 με 10 λεπτά) δεν αξίζουν παραπάνω από 10 ευρώ. Αυτή είναι μία δίκαιη τιμή γι αυτό που προσφέρει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
ποδολάγνος
Μέλος
8
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια