Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Χωρίς να έχω ιδιαίτερο χρόνο στην διάθεσή μου και περασμένες 17,00 ξέροντας ότι η Νταϊάνα Μεγάλο χαμόγελο δεν είναι στην θέση της στο γνωστό μαγαζί στην Αλκιβιάδου, είπα να τιμήσω και συγχρόνως να αλλάξω μουνί, μπαίνοντας στον εν λόγω οίκο.
Η τσατσά ιδιαίτερα ευγενική και χαμογελαστή, η κοπέλα πολύ καλαμπούρι χαμόγελο και καθαριότητα.
Κατά τα άλλα είναι δεκτική σε όλα, προσέχει να είναι καθαρό το καυλί σου, αν όχι το καθαρίζει η ίδια στον νιπτήρα, και στην συνέχεια κάνει ένα γλυκό και τρυφερό γλύψιμο στη βάση του καυλιού και στον κορμό.
Με πολύ γλυκές κινήσεις χωρίς καμμιά βιασύνη σου γλύφει και τα αρχίδια, όχι όμως και την κωλότρυπα.
Το πούτσο δεν τον βάζει όλο μέσα στο στόμα της, περισσότερο πετάει γλώσσα έξω, και σου χαϊδεύει με το χέρι όλη την περιοχή.
Τα βυζιά της είναι μεγάλα και πεσμένα, η ρόγα της είναι χαμένη στην μετακόμιση, το μουνί της είναι γεμάτο κρέμα που κάνει την κινέζα στο να την βγάλει.
Την έγλειψα αρκετή ώρα, μιά και μου άρεσαν τα μουνόχειλά της χαμένα μέσα στα κιλά από τα μπούτια της και την κοιλιά της.
Η κοπέλα έχυσε χαλάρωσε και στην συνέχεια έγινε πολύ γλυκιά.
Τον έπαιξα και την έχυσα στο μουνί και στην κοιλιά, δεν την γάμησα καθόλου, μιά και απόλαυσα τα ζεστά μου χύδια στην κοιλιά της.
Η κοπέλα δεν βλέπεται, αλλά είναι πολύ καλή, και πολύ ευγενική.
Αυτό κατά κάποιον τρόπο ισοβαθμίζει τα πράγματα, μιά και είναι πολύ δεκτική και δεν αρνείται τίποτα.
Σαφώς δεν θα την ξανατιμήσω, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη στην δουλειά που κάνει από άλλες γκόμενες πιό όμορφες, αλλά τελείως κακιασμένες.
Τα μουνόχειλά της μεγάλα, και η ποσότητα των υγρών της επίσης.Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική