Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη μόλις πριν μιάμιση ώρα δηλ. περίπου 11:00. Η τσατσά ανακοίνωσε την κοπέλα με το όνομά της, πράγμα αναμενόμενο, (αν και δεν είχα ξαναεπισκεφθεί την κοπέλα) διότι Αλιόνα σημαίνει εγγύηση, για όποιον βεβαίως ενημερώνεται από το site και συμφωνούν τα γουστα του με αυτά που προσφέρει ο οίκος. Οι δικές μου επιθυμίες σε ότι έχει σχέση με το σέξ ποικίλουν, αλλά τις περισσότερες φορές το προτιμάω σκληρό. Έχω επιχειρήσει δύο φορές να επισκεφθώ την Αλιόνα αλλά ήμουν άτυχος διότι ήταν κλειστά.Θυμός.
Μην τα πολυλογώ τώρα η κοπέλα (αρκετά σιτεμένη για κοπέλα θά έλεγα) ψηλή, αδύνατη, ξανθιά με φτιαγμένα βυζιά και σαφώς πάνω απο 50 που με κάποιο τροπο αποφεύγει να δείχνει το στόμα της, Γενικά θα έλεγα ότι αποπνέει την απόλυτη προστυχιά.
Δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα οπότε ή τσατσά μου λέει πέρνα στο μεγάλο δωμάτιο. Δεν είχα ξαναμπεί εκει και όντως είναι μεγαλύτερο από κάποια άλλα που έχω πάρει παλιότερα την Αντριάνα όχι ότι έχει και σημασία.
Στο διαταύτα λοιπόν μετά από 10 λεπτά μπαίνει το κορίτσι... σύντομη χαιρετούρα... ήμουν ξάπλά οπότε ορμάει πάνω μου και ξεκιναέι με ένα γλυψιματάκι-ρούφηγμα, πολύ αισθησιακό θα έλεγα, από αυτιά έως ακροδάκτυλα. Το κορίτσι γουστάρει ανωμαλίες ή εχει μεγάλη ανάγκη από χρήμα και δεν το διακυνδινευει να χάσει πελάτες. Μετά τα πιπιλισματα στα ακροδάκτυλα, ξαναανεβαίνει προς τα πάνω γλύψιμο ανάμεσα στα μπούτια ανείγει με τα δυό της χέρια τα κωλομέρια μου και νιώθω τη ζεστή γλώσσα της εκει που νομιζουν όσοι διαβάζουν. Μαζί με αυτήν ειναι τρείς οι πουτάνες που το κάνουν αυτό έτσι που η καύλα χτυπάει στα κόκκινα : η Ζάνα η Βίκη η χοντρή και αυτή. Η αλήθεια είναι ότι το 75% των επισκέψεών μου στα μπουρδέλα το ρίχνω εκεί γιαυτό και μόνο το λόγο. Στην Αλιόνα πήγα πρώτη φορά βέβαια γιατί εδώ και καιρό δεν πήγαινα μπουρδέλα λόγω νέας γκόμενας αλλά βαρέθηκα πάλι (και το χούι δεν κόβεται).
Μετά από περιπου πεντάλεπτο προκαταρκτικά λοιπόν δοκίμασα και σεξ (ανέβηκε από πάνω αλλά παραλίγο να χύσω και σταμάτησα και μετά λίγο πισωκολητό) πολύ καλά και τα δύο, της λέω έλα να μου τα πάρεις, μου λέει σήκω όρθιος και έτσι τελείωσα κρατώντας το κεφαλι της από πίσω και αδειάζοντας οτι είχε το πράμα μου βαθια μέσα στόν οισοφάγο της.
Ούτε καν έφτυσε με ευχαρίστησε (πολλές φορες) που δεν την λέρωσα και έφυγε.
Συνολικός χρόνος της κοπέλας στο δωμάτιο περίπου 12 λεπτά. (μπορεί και να κάνω λάθος λόγω υπερβολικής καύλας)
Για γλωσόφιλα που έχει να κλικάρουμε θάλεγα ότι κάνει αλλά παρα τρίχα δεν το έκανα και αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
65
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2012
ευγε συναγωνιστη αφου καταφερες να την πηδηξεις κιολας....εγω οσες φορες εχω παει με εχει τελειωσει με το στομα της το θαυματουργο. δικαια ειναι μεσα στην κορυφαια 5νταδα αυτη την στιγμη.
25 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ξέρεις αγαπητέ είναι θέμα ηλικίας μάλλον. Αν και ομολογώ ότι αρκετές φορές χάνω και εγώ τον έλεγχο στο τσουτσούνι, πάντως μου συμβαίνει λιγότερο απο ότι πριν 10 χρόνια. Και εν πάσει περιπτώσει έχω πια καταλήξει για το τι θα συμβεί οταν πάω να γαμήσω. Οχι ότι δεν ξεφεύγω συχνά απο το προγραματισμένο χεχε...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2