Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επισκεψη Σαββατο κατα τις 9 το βραδυ με εκλεκτο συναγωνιστη.Μετα απο μια μικρη αναζητηση σε διαφορα σπιτακια μπαινουμε στο εν λογο ιδρυμα οπου ηταν βαρδια η Σονια Ιταλιδα κατα δηλωση της Χμμμ; .Ορκο δεν παιρνω ισως και να ηταν.Λιγο η συμπαθεια μου στον συναθλητη Μπερλουσκονι Μεγάλο χαμόγελο λιγο τα κολοτριψιματα της Σονιας στον πουτσο μου εε δεν ηθελα και πολυ να φορτωσω και να βγαλω το 20αρι απ την τσεπη.Μπηκα στο σχετικα σκοτεινο δωματιο το οποιο δεν παιρνει δαφνες ποιοτητας και καθαριοτητας και μετα απο λιγο ηρθε και το Σονακι.Την υποδεχτηκα ορθιος με το μποξερακι και ετσι αρχισαμε το μπαλαμουτακι στο ορθιο αυτη συνεχισε το κολοτριψιμο που εκανε και στο σαλονι οχι για πολυ ωρα βεβαια και μετα μου πηρε πιπα οπως ημουν ορθιος(η πιπα συντομη 1-2 λεπτα το πολυ).Στη συνεχεια ξαπλωσα και αυτη ανεβηκε απο πανω σε καλο ρυθμο και στη συνεχεια το γυρισαμε σε σταση του λωτου.Στη διαρκεια αυτων των στασεων πεσανε διαφορα φιλακια σε στηθος ,λαιμο και λιγο προς στομα εκατερωθεν.Για το τελος περασαμε στην τετρακινηση οπου εκει κατεθεσα.

Σε γενικες γραμμες μια μετρια θα ελεγα καταθεση σε ενα ψιλοαθλιο δωματιο.Για μια φορα και επειδη η Σονια ειναι ωραιο μωρο και την ειχα σταμπαρει απο την προηγουμενη φορα χαλαλι.Για δευτερη παντως δεν ξαναπαω υπαρχουν στα 20 ευρω καλυτερα πακετα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια