Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 75 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αλλη μια μαχιμη πορνοεξορμηση στο μεταξι και η ωρα περναει γυριζοντας απο τσαρδι σε τσαρδι
αναζητωντας το υποψηφιο πορνιδιο που θα καρφωσω. Το πορνιδιο που αποφασισα να απαξιωσω
ακουει στο ονομα Κορινα. 23χρονη μελαχρινη ρουμανα γυρω στο 1.60 με αφρατο κωλαρακι και
πολυ ωραιους βυζους. Δινω το 10αρικο και περναω στο δωματιο. Μετα απο λιγο κανει την
εισοδο της και η Κορινα και μεσα σε 15 δευτερολεπτα ξεκιναει μια φρενωδης πιπα.
Ρουφαγε και εγλυφε σαν μανιακη την πουτσα μου. Δεν της ειπα να χαλαρωσει γιατι γουσταρα,
απλως καθομουνα και επαιζα μα τους βυζους της. Τετοια μανια στην πιπα εχω ξανασυναντησει μονο
απο μαυρη. Μετα τη μανιακη αυτη πιπα τη στηνω στα 4 και αρχιζω να τη σφυροκοπαω με μανια
απολαμβανωντας τα ζουμερα κωλομαγουλα της, ενω εκεινη εβγαζε μικρες κραυγες πονου.
Μετα το γυρναω σε ιεραποστολικο για να περνω καλο βυζοπλανο. Μετα την ξαναγυρναω στα 4
και συνεχιζω το τρυπημα. Για να τελειωσω της λεω να μου ξαναπαρει πιπα και τοτε εκεινη
αρχιζει παλι να ρουφαει σα μανιασμενη ωσπου τελειωσα καθως επαιζα με τα βυζια της.

Υ.Γ. Το δωματο ειχε υπερβολικη ζεστη και απο οτι εμαθα απο τον τσατσο ηταν απο επιλογη της πορνης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
HoeLover
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια