Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 130 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεγάλο χαμόγελο

καρλα η καυλα.....κλασσικη ατακα.

παιδεσ...η τυπισα 160 λιγα κιλακια παραπανω αλλα καυλωτικη....νομιζεις ποσ θελει απλα να σε παρει γι το χρημα με τον τροπο που μιλαει και ταζει.....αλλα δε...!!!!

μπαινο μεσα και περιμενο... δεν αργει να ερθει και στ καπακια με ροταει εισαι ετοιμος να σου παρω μια αξεχαστη πιπα??? της λεω για να δω γιατι και η προηγουμενη κατι τετοια ελεγε αλλα δεν.....και μου λεει μωρο μο θα σε στειλω στον παραδεισο.

πιπα σιιγα σιγα αριστη....πραγματικα αριστη με κοιταγμα στα ματια και μετα ισπανικο που της ζητησα......με ρωτησε πως θελω να την γαμησω.....την εβαλα κατευθειαν στα 4 και την γαμησα σιγα σιγα και στο τελος με δυναμη.....αφου εχυσα με θεα την κωλαρα της...κουνιοταν για 2 3 δεφτερολεπτα πανω στον πουτσο μου και πριν φυγει μου λεει ελπιζω να ευχαριστηθηκες.....σε οσους αναρωτιουνται τα 15 ειναι αψογη τιμη για τετοιο γαμησι...Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2012
μάγκα-μάγκες μόνο νύχτα δουλεύει η καυλόφατσα?
20 Απριλίου, 2012
Επιτέλους επέστρεψε η καύλαΜεγάλο χαμόγελο!Μετράω χρόνια γνωριμίας με την Κάρλα και τελευταία μου είπε ότι θα πάει Ρουμανία...Μπράβο για την ενημέρωση!
E
Erotiaris26
20 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμμμμ τοτε που ειχα παει εγω οσες φορες την ειχα δει ηταν νυχτα.....δε ξερω αν εχει φυγει η αν δουλευει και μερα...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3