Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 125 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
επίσκεψη σήμερα στις 15.25 , την Τζούλια την είχα βάλει στο μάτι και είχε λοκαριστεί σαν στόχος , είναι μελαχρινή κοντά στο 1.70 με μεσαίο σχετικά πεσμένο βυζί αλλά μεγάλη ρόγα
είναι 23 χρονών λέει απο Πολώνια , εμένα βασικά μου άρεσε το πρόσωπο κατα τ' άλλα είναι σχετικά πλαδαρή έχει κάποια σπυράκια πιο πολυ στην πλάτη ενώ στο δεξί κολωμάγουλο έχει
μια μελάνια απο τσιμπία που της έκανε συναγωνιστής , για τους ποιο γνώστες πριν έρθει να δουλέψει εδώ δούλευε σε στούντιο(Κασσάνδρας 6 , Βριλησσού 60 και Θησέως 40)ως Σόνια. αφού
μιλήσαμε λίγο μου τον έπαιξε λίγο μεχρι να σηκωθεί και πέρασε το προφυλακτικό , πίπα αρκετά καλή ένω είχε πάρει πολύ καλή στάση στα πλάγια του σώματος μου , όπου μπορούσα να την βλέπω
στον καθρέπτη αλλά να της βάζω και δάχτυλο και στις δυο τρύπες της.....πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου επιδοθήκαμε σε μπαράζ γλωσσόφιλων , αλλαγή στάσης στα τέσσερα όπου πέρνει πολύ
καλή στάση ενώ καθός την γαμούσα έτοίμαζα με το δάχτυλο μου την ήδη δουλεμένη κωλοτρυπίδα της , αφού τοποθέτησε λίγη κρέμα μπήκα στον κώλο της εύκολα(είναι αρκετά δουλεμένη)την ξεκώλιασα
στην κυριολεξία για 8 λεπτά πολύ δυνατά χωρίς να δυσανασχετήσει....την ώρα που τελείωνα χτύπησε η πόρτα(στα 15 λεπτά)της λέω πάνω στην ώρα και μου λέει η Τζούλια δεν χτυπάει για να βγώ
αλλά για να δεί αν είναι καλά διότι πριν κανα 2 μέρες συναγωνιστής καθώς την γάμαγε της έκλεισε το στόμα και δεν την άφηνε να φύγει.....είναι πολύ κοινωνική ευδιάθετη και αντέχει ,μπήκα
στο αριστερά δωμάτιο όπως μπαίνουμε και είδα κάτι που δεν έχω ξαναδεί...το μαξιλάρι ήταν κάτω απο το σεντόνι(θα ανεβάσω φωτος στον ρομαντισμό)

Υ.Γ καλά ρε τι "βαρεμένοι" που υπάρχουν, καμία ώρα πριν περάσω εγώ κάποιος πέρασε στο δωμάτιο μαζί της(δεν την πήδηξε)της έδωσε να φορέσει μια μαύρη καρό φουστίτσα σε στυλ φοιτήτριας
αυτός φορούσε γυναικείο εσώρουχο και την έβαλε να του λέει: είμαι 14χρονη φοιτήτρια , έρχονται οι φοιτήτριες να σε σκίσουν.....έχει και συνέχεια , είχε φέρει και μία λάμπα μαζί του για να
είναι πιο φωτεινό το δωμάτιο.....
χα χα χα ουδέν κρυπτό απ[ο τον ήλιον

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική