Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 110 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Κάρμεν είναι μία ψηλή,Ρουμάνα με λευκό δέρμα κανονικών κιλών,με μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι την μέση της και για μένα είναι αρκετά μουνάρα για 10 ευρώ.
Λόγω προγράμματος και μιας και την πέτυχα επιτέλους μιας και παλιότερα που την είχα δει δεν είχα περάσει και το είχα μετανιώσει πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.Το δωμάτιο που πέρασα φωτιζόταν με μία αχνή λάμπα με πορτοκαλί φως και ήταν ένα απλό,μικρό και λιτό δωμάτιο.Είχε μόνο έναν καλόγηρο και το κρεββάτι.Η κοπέλα εμφανώς κουρασμένη και εκτελούσα αγγαρεία μπήκε στο δωμάτιο.Την χαιρέτησα και μου απάντησε με ένα κουρασμένο γεια.Αφού συστηθήκαμε για να σπάσει ο πάγος άρχισε να βγάζει τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε.Της έκανα κάποια κοπλιμέντα για την ομορφιά της και για το τατού σκορπιό που είχε στο μπράτσο της.Την ρώτησα αν είναι το ζώδιο της και μου είπε οτι δεν είναι σκορπιός.Τα ελληνικά της δεν είναι σε καλό επίπεδο.Μιας και την είδα ιδιαίτερα ψυχρή και σπασμένη απο το επάγγελμα της φοβήθηκα οτι δεν θα περνούσα καλά μαζί της αλλά ευτυχώς δεν επαληθεύτικα.Στην αρχή μου γύρισε την πλάτη προς το μέρος μου κρύβωντας τον πούτσο μου αλλά εγώ της είπα να γυρίσει κανονικά στο πλάι για να βλέπω την πίπα της.Ευτυχώς εισακούστηκα και γυρνώντας κανονικά με τσιμπούκωνε αργά και σε ικανοποιητικό βάθος.Το χερί ευτυχώς το χρησιμοποίησε μόνο για να κρατάει το πέος μου και έτσι δούλευε μόνο το στόμα της.Εγώ της ίσιωνα τα μακριά μαλλιά της για να βλέπω το τσιμπούκι της γιατί τα είχε λυτά και πέφταν μπροστά.Μου άρεσε που στο δωμάτιο ήρθε με λυτά τα μαλλιά της!! Παράλληλα χάιδευα και το μουνάκι της το οποιό μου το έκρυβε δειλά-δειλά γιατί προφανώς δεν επιθυμούσε πειράγματα. Για αυτήν προφανώς ήμουν ακόμα ένας άλλος αριθμός!! Πάρα ταύτα αυτή η κοπέλα με κάβλωνε αρκετά γιατί την έβρισκα του γούστου μου!!
Χωρίς να της πω τίποτα σταμάτησε το τσιμπούκι της και μου πέρασε καπότα! Την γύρισα σε στάση 69 και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της το οποίο αν και μετάξι το βρήκα αρκετά καθαρό.Η θέα της μουνάρας της μαζί με την κωλοτρυπίδα της με άναψε αρκετά και δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να γλύψω και τα 2.Η Κάρμεν στο γλύψιμο έβγαλε μερικά ηδονικά βογγητά.Παράλληλα μου τραβούσε μαλακία χωρίς να μου κάνει τσιμπούκι.Στο γαμήσι την τοποθέτησα πάνω μου όπου την γαμούσα δυνατά και πιπιλουσά τις μεγάλες ρόγες των βυζιών της (νούμερο 2).Παράλληλα χούφτωνα την κωλοτρυπίδα της ενώ την γαμούσα.Στην κάβλα μου πάνω πρέπει να της δάγκωσα την ρώγα γιατί έβγαλε ένα επιφώνημα πόνου και μου έιπέ κάτι στα Ρουμανικά.Βέβαια συνεχίσα να την πηδάω χωρίς κάποια άλλη ενόχληση.Την γύρισα ύστερα πισοκωλητά έχοντας σκοπό να την πάρω και απο τον κώλο κάτι που δεν κάνω συχνά γιατί διαπίσστωσα οτι ήταν καθαρός χωρίς δυσάρεστες οσμές.Η κοπέλα στο στήσιμο που έκανε στο πισοκωλητό δεν έκλεψε καθόλου, απεναντίας στήθηκε τόσο ωραία που έβλεπα και τις 2 τρύπες της και μπορούσε να μπαίνει ο πούτσος μου βαθιά μέσα στο μουνί της.Κάτι που μου έκανε εντύπωση σε αυτή την στάση ήταν οτι μπορούσα να αισθανθώ τα τοιχώματα του μουνιού της πολύ καλά στον πούτσο μου κάτι που μου έδωσε να καταλάβω οτι οι περισσότεροι μάλλον προτίμησαν την πίσω πόρτα για σήμερα.Η κάβλα που είχα,η καταπληκτική θέα και η αίσθηση του μουνιού της συντέλεσαν στο να χύσω μέσα της όταν την γαμούσα χωρίς να προλάβω να την γαμήσω απο τον κώλο.Βέβαια το ευχαριστήθηκα.Σίγουρα αν προσπεράσεις την ψυχρότητα της κοπέλας θα περάσεις καλά μαζί της.
Θα ακολουθήσει σίγουρα και δεύτερη επίσκεψη και πιστεύω αν γνωριστούμε και καλύτερα να είναι και πιο θερμή μαζί μου.
Επίσης πιστεύω οτι μια κοπέλα σαν την Κάρμεν με τις υπηρεσίες αυτές θα μπορούσε να δουλέψει με κανα εισοσάρικο σε καμία Αλκιβιάδου η Διδύμου ούτως ώστε να την απολαμβάνουμε καλύτερα.Θα ήταν και πολύ καλύτερα και για αυτήν μια και με τόσους Αφγανοπακιστανούς που την πηδάνε σίγουρα τα έχει δει όλα η κοπέλα και δεν έχει όρεξη. Ελπίζω λοιπόν απο την μεριά μου να την δούμε την κοπελα σε αυτές της οδούς γιατί εκεί που δουλεύει προσωπικά χαραμίζεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76