Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175666
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Mεσα στο μετρο ειδα τρια 18χρονα κοριτσακια προσκοπακια κ εναν εφηβο πακιστανο σκουλικαντερα προσκοπο!!!Φαντασιωθηκα αυτα τα βελουδινα κωλαρακια στημενα στα 4 κ εμενα να τα γλυφω κ να χυνω στην μουρη αυτο το εκτρωμα-παραφωνια τον πακιστανο.Η πορτα του μετρο ανοιξε επεσα στο διακενο κ βρεθηκα να ανεβαινω τα σκαλια του μπουρδελου οπου συναντησα το λιονταρι που κατεβαινε κ φοραγε γυαλια oakley , μου ειπε οτι ηταν φοβερα κ οτι πρεπει να ψεκασω με αιμα κ σπερμα αυτη την πουτανα γιατι ειναι η κορη του αμιναδαβ ειναι η πρωτη απο τις δεκα καταραμενες κ συγγενης του μπασταρδου.Ο τσατσος εμφανισθει μαλλον ηταν απο το αιγαλεω κ ηξερε να παιζει ποκα,δηλωτη κ ιπποδρομο,τραβηξε απο την τραπουλα 7,2 αχρωμο κ καλεσε εξω την ιερεια του κ αυτη μεθυσε τις αισθησεις μου με την παρουσια της....ηταν ενα μιζερο κοπροσκυλο που επασχε απο καλαζαρ καπου στα 30-35 με μικρο πεσμενο βυζι λευκο δερμα λιγα δοντια μονο στην κατω γναθο μαλλον ειχε περασει απο την πασαρελα της πλατειας βαθης ισως να γαμιοταν στα στενα της ομονοιας για λιγο ζαμπον ισως ο πρεζακιας σε μια ζωη αλλη να τανε μορφη μεγαλη,μπορουσε να ειναι το υγρο ονειρο ολων στα στρατοπαιδα συγκενρωσης στο νταχαου η miss ΟΚΑΝΑ 2012,ειχε κ κατι αποτυχημενα ταττοο με μελανι στυλου σαν να τις τα ζωγραφισε κουλος με τα ποδια.Οι πιτσιρικαδες που περιμεναν σκορπισαν σαν σκαγια χειροβομβιδας τρεχοντας κ ψιθυριζοντας ειρωνικα σχολια,αναθεμα τις ροζ κωλοτρυπιδες σας μικρα πουστρακια h jenna jameson δεν δουλευει σημερα.Ισως αυτη τη στιγμη στο Μεξικο να βαζουν καυτες βελονες στην ουρηθρα τους χυνοντας λουλουδια για να στολισουν αυτην την ιερεια..Ηρθε με εβαλε να πλυνω τον πουτσο μου,πλησιασα αυτο το ναυαγιο αυτη τη χαμενη θιγατερα του Τσερνομπιλ οπως καθοταν στο κρεβατι κ ξεκινησε τσιμπουκι ετσι οπως ημουν ορθιος,ηταν βεντουζαριστο καλο τσιμπουκι μαλλον βοηθησε το οτι δεν ειχε πολλα δοντια της πιεσα το κεφαλι κατω για να μου γλυψει κ τα αρχιδια το εκανε,"μπραβο μωρο μου" της ζουλαγα κ αυτα τα μικρα θλιμμενα πεσμενα βυζακια "αμα νανα μαμαα!@#!$" δεν καταλαβαινα τι ελεγε..η πουτανα ηταν μουγγη η κατι παρομοιο εβγαζε κατι πνιχτους ηχους σαν σπαστικο,την γαμησα απο μπροστα οταν πλησιαζα να χυσω της εσφιξα το λαιμο "αμαμαμν νααα ανανανν μαααα" φωναζε ενοχλημενη!!πραγμα που με καυλωσε ακομα πιο πολυ αφου μου εδωσε την αισθηση της κακοποιησης-εκμεταλευσης μιας αποτυχημενης προβληματικης υπαρξης κ πιεζε προς τα πανω το κεφαλι της στριβοντας το δεξια κ αριστερα "χυνω μωρη πουτανα σταματα",εχυσα... θα ορκιζομουν οτι ακουσα τον Πετρο Γαιτανο να ψελνει.. πηγα να τραβηχτω κ με τραβηξε πανω της χαιδευοντας την πλατη μου κ φιλωντας τον ωμο μου..παραξενο..της χαιδεψα λιγο το μαγουλο κ τα απλυτα μαλλια της χαριζοντας μας μια στιγμη τρυφεροτητας οπως τοτε που ο Μιχαλοπουλος βιασε την Φινου.Οποιος θελει να γαμησει μια πρεζοκαθυστερημενη μουγγη φαφουτα πουτανα να σιχαθει ακομα περισσοτερο τον εαυτο του κ να προσβαλει την αξιοπρεπεια του θανασιμα ας δοκιμασει,μια χαμηλη πτηση ενα ιαματικο λασπολουτρο παρεα με τριαντα ερμαφροδιτους ταιλανδους,το λιονταρι ειχε δικιο... (νομιζω την λενε ομανα η καπως ετσι)
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
...ο μπουρδελιάρης πρέπει να μπαίνει σ'αυτήν την αθλιότητα και να καταλαβαίνει ότι και ο ίδιος είναι άθλιος ,και να μην εξαπατάται υπο την επήρρεια των ορμονών του...
Θαυμα, θαυμα, θαυμα...
Ο Ποντιφιξ ειναι ενημερος. Εχεις εξασφαλισμενη την ουρανια των Ουρανων.
Κορυφαιο στυλ, κορυφαια κριτικη, σιγουρα κατι ασυνηθιστο. Επικροτω με 1000. Μακαρι να συνεχισουν να υπαρχουν τετοιες διαφορετικες φωνες στο Site. Μπραβο! R-E-S-P-E-C-T!
Υ.Γ. Προτεινόμενη μουσική υπόκρουση για τις κριτικές του συναγωνιστή: Wumpscut, Η τουλάχιστον KMFDM.