Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 88 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τα τελευταία χρόνια έχει θεσμοθετηθεί με τους κολλητούς κάθε Μεγάλη Πέμπτη επίσκεψη στους πορνόδρομους της Αθήνας. Πιστοί λοιπόν στο ραντεβού μας και φέτος κατεβήκαμε στο ρομαντικό Μετάξι, επιδιώκοντας να διακορεύσουμε άτακτες κορασίδες. Τριγύρω μας τσάρκαρε αρκετός κόσμος, κυρίως κινεζοαφγανοπακιστανοσομαλοί συναγωνιστές, ενώ και τα δωμάτια στα σπιτάκια ήταν σχεδόν όλα γεμάτα. Λόγω της ημέρας ήθελα κάτι το ξεχωριστό, οπότε από τα πρώτα σπιτάκια που τσέκαρα ήταν το αγαπημένο μου, λόγω διαρύθμισης και καλτίλας, μπουρδελοχόστελ. Η κοπέλα που μου παρουσιάστηκε από την τσατσά-κασετόφωνο ήταν η Ρουμάνα Τζούλια. Η έκφυλη φατσούλα και η καλή διάθεσή της με έπεισαν να περάσω στο «μυρωδάτο» μπουντρούμι, εχμ δωμάτιο.

Εμφάνιση Τζούλιας: γύρω στα 25 έτη, κοντούλα, με καστανά ίσια μαλλιά, έκφυλο μουτράκι, μάτια παιχνιδιάρικα που ίσως και να ρετάρουν λίγο, μινιόν και πολύ σφιχτό σωματάκι, με ωραίο βυζάκι που χωράει στην παλάμη και στητό κωλαράκι. Το μόνο αρνητικό είναι τα δόντια της (πρέπει να είναι πολύ σάπια), εκουσίως δεν έδωσα μεγάλη προσοχή, διότι αν την πρόσεχα περισσότερο σε αυτό το σημείο θα ξενέρωνα…

Η αναμονή μου στο δωμάτιο ήταν ολιγόλεπτη μέχρι να έρθει η Τζούλια και να την αρχίσω στα χουφτώματα. Προκαταρκτικά δεν είχαμε, και δεν ήταν απαραίτητα κιόλας, μιας και η τσαπού μου ήταν ήδη κάγκελο. Πέρασμα προφυλακτικού για μια μέτρια προς καλή πίπα, χωρίς περιποίηση ευρύτερης περιοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας εγώ έπαιζα με το μουνάκι της. Μετά από δική μου προτροπή σταμάτησε το τσιμπούκι και ήρθε καβάλα. Εκεί παρατήρησα, με μεγαλύτερη προσοχή μεν, ευτυχώς φευγαλέα δε, τα δόντια της, και ξενέρωσα άσχημα. Ευτυχώς ήμουν πολύ καυλωμένος και η Τζούλια ακροβατούσε όμορφα πάνω στο κοντάρι μου, οπότε δεν είχαμε πτωτικό επεισόδιο. Την κράτησα για αρκετή ώρα στη στάση αυτή, με διάφορες παραλλαγές, μιας και κουνιότανε πολύ καλά και είχαμε βρει καλό ρυθμό. Η συμμετοχή της ήταν καλή, με διακριτικά βογγητά, βαρείς αναστεναγμούς και φιλιά στο λαιμό μου. Στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τη σφυροκοπάω. Ταυτόχρονα χάιδευα τα πόδια και τη μέση της, ενώ που και που έσκυβα μπροστά για να φιλήσω το λαιμό και να μαλάξω τα βυζάκια της. Λόγω της καλής συμμετοχής της αλλά και του όμορφου προσώπου της σκέφτηκα να δοκιμάσω και ιεραποστολικό, αλλά προτίμησα τελικά να τελειώσω στο πισωκολλητό, φοβούμενος μη μου σκάσει κανά χαμόγελο της crest και με πάρει η κάτω βόλτα.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για κοντόπορνη δεσποινίδα, με ωραίο και ευλύγιστο κορμί, ενδιαφέρον προσωπάκι και διάθεση να σε ευχαριστήσει στο δωμάτιο. Αν δεν είχα κόλλημα με τα δόντια (είναι από τα πρώτα που κοιτάω στις γυναίκες) μάλλον θα ξαναπήγαινα.

Χρόνος παραμονής της Τζούλιας στο δωμάτιο 8 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2012
γαμησε τα φιλε...τα σαπια δοντια ειναι και μενα το χειροτερο μου!!!σκεψου και να θελει να σου δωσει και γλωσσοφιλα!Money Mouthμπρρρρ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1