Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
196807
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
την αννα την εχω παρει πολλες φορες κι εχω ξαναγραψει,αλλα χθες θυμηθηκα ποσο καυλα ειναι!
συνηθισε και στην ταριφα των 10 ευρω και της εφυγε το στραβωμα που ειχε μετα τις περικοπες...
η γυναικα με καυλωνει οσο ελαχιστες!
(κατι που ηθελα να πω και πριν για τη βικυ)
οι πουτανες θελουν σχεδον παντα να κανουν οσο πιο " ανωδυνα" μπορουν τη δουλεια τους...αμα δουν οτι δεν " τις παιρνει" ομως ,πολλες " συμμορφωνονται" ...
ετσι κι η βικυ,ετσι ειναι κι η αννα...
προκαταρκτικα φουλ,με το σπεσιαλ γλειψαρχιδισμα της,τσιμπουκι δυνατο και γαμησι απο πανω και ιεραποστολικο(αν και με την ΚΩΛΑΡΑ που εχει, το πισωκολλητο επιβαλλεται)
δε βιαστηκε καθολου και ηταν πολυ ευδιαθετη...(ειναι και τρελιαρα κι εχει πλακα)
τις επομενες μερες μου θα δουλεψει και στον οροφο διπλα.μου φανηκε πολυ περιεργο,αφου εχει ριζωσει στο 30α
απολογισμος 3 γαμησια σπεσιαλ,30 ευρωζητω το μεταξι,ζητω το δεκαευρο.καλο πασχα
συνηθισε και στην ταριφα των 10 ευρω και της εφυγε το στραβωμα που ειχε μετα τις περικοπες...
η γυναικα με καυλωνει οσο ελαχιστες!
(κατι που ηθελα να πω και πριν για τη βικυ)
οι πουτανες θελουν σχεδον παντα να κανουν οσο πιο " ανωδυνα" μπορουν τη δουλεια τους...αμα δουν οτι δεν " τις παιρνει" ομως ,πολλες " συμμορφωνονται" ...
ετσι κι η βικυ,ετσι ειναι κι η αννα...
προκαταρκτικα φουλ,με το σπεσιαλ γλειψαρχιδισμα της,τσιμπουκι δυνατο και γαμησι απο πανω και ιεραποστολικο(αν και με την ΚΩΛΑΡΑ που εχει, το πισωκολλητο επιβαλλεται)
δε βιαστηκε καθολου και ηταν πολυ ευδιαθετη...(ειναι και τρελιαρα κι εχει πλακα)
τις επομενες μερες μου θα δουλεψει και στον οροφο διπλα.μου φανηκε πολυ περιεργο,αφου εχει ριζωσει στο 30α
απολογισμος 3 γαμησια σπεσιαλ,30 ευρωζητω το μεταξι,ζητω το δεκαευρο.καλο πασχα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2012
ρε κοιτα να δεις που ο λαστφορλαιφ εχει ελεος για την τσεπη μας
S
stam_90
13 Απριλίου, 2012
long live metaxi αλλα αυτη η Αννα μου θυμιζει τραβελι...
X
xlexlekias
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2