Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 163 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη στην Αννούλα (πρώτη Αννα για το απόγευμα γιατι ακολούθησε και δέυτερη). Διάβαζα αρκετές μέρες για αυτήν και είπα να τσεκάρω τι παίζει. Τελικά προς ευχάριστη έκπληξη είναι η Άννα που εχει αναλάβει το διπλανό ίδρυμα τα πρωϊνά. Ευχάριστη γιατι την είχα ξαναπάρει άλλες δύο φορές οπότε ήξερα πάνω κάτω τι να πέριμένω. Βέβαια σήμερα ήταν κατώτερη των προσδοκιών μου.

Τις άλλες δύο φορές που την είχα ξανα επισκευτεί η Αννα προσέφερε ένα ευχάριστο gfe τιμώντας 101% το εικοσάυερο. Σήμερα μάλλον ήταν μια ατυχής στιγμή. Καταρχάς να ξεκινήσουμε απο εμφάνιση: για όσους δεν την ξέρουν η Αννα είναι μια αδύνατη μικροκαμωμένη κοπελίτσα με όμορφη καυλόφατσα και σφιχτό κορμάκι. Δεν συστήνεται σε όσους θέλουν "τεμάχια" αλλα αντίθετα σε όσους θέλουν κοπελίτσες που με λίγη φαντασία θα μπορούσαν να είναι φιλενάδες τους. Είναι ευγενικότατη και έρχεται με πολύ καλή διάθεση στο δωμάτιο

Τα προκαταρκτικά της σήμερα ήταν δυστηχώς λίγα. Διάσπαρτα φιλάκια και χαδάκια (όχι πολλά) και γρήγορα κινήθηκε για να φορέσει σκουφάκι στο πέος μου. Η πίπα ήταν μέτρια (κυρίως στο πουτσοκέφαλο και το υπόλοιπο το έπαιζε) αλλα κράτησε για αρκετή ώρα. Σε δικές μου πρωτοβουλίες ήταν αρκετά δεκτική αλλα γενικά δεν με ενέπνευσε αρκετά σήμερα...Στο σέξ ή συμμετοχή της ήταν απο τυπική έως καλή αν και παίρνει πόντους απο την τρελή φατσούλα της που με ένα βλέμμα (μεταξύ αθωότητας και προστυχιάς) δίνει αρκετή ώθηση στο γαμίσι.

Εν κατακλείδι θα έλεγα οτι έμεινα δυσαρεστημένος όχι τόσο γιατι δέν ήταν καλή στο δωμάτιο αλλα γιατι δεν έπιασε την απόδοση που είχε άλλες φορές. Δεν είναι άσχημη κατάθεση αλλα αν συνεχίσει έτσι δεν ξέρω αν θα την ξαναπροτιμήσω. Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
Τιμημένος
141
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού