Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166714
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
οπως ανεφερα και στην ημερησια ενημερωση χρωσταω μια κριτικη για το συγκεκριμμενο μπουρδελακι το ονομα της κοπελας ειρηνη καινουρια πρεπει να ειναι λογικα μιας και δεν την ειχα ξαναδει τελευταια δουλευε εκει μαζι με μια αλλη ιεροδουλη ονοματι παολα εγω βασικα με την παολα ηθελα να παω γιατι με καβλωσε απιστευτα ο μεγαλος κωλος της τι οπισθια ηταν αυτα λεμε!!!! ολο τρελα!!!! η επισκεψη εγινε κυριακη πρωινη βαρδια και βλεποντας και τις δυο γκομενες μου γυρισε το ματι ηθελα να γαμησω οπως και δηποτε!!!! καταλαθος λοιπον οπως εξηγησα πηρα την ειρηνη αλλα δεν το μετανοιωσα καθολου η κοπελα δεν πρεπει να ξερει καθολου ελληνικα και αρκουταν μονο στο να μου χαμογελαει καθολη την διαρκεια της συνευρεσεως μου μαζι της καλο κομματι η συγκεκριμενη μπογιατισμενο κοντο μαλλι σε αποχρωση ξανθου μαυρου ενδιαφερον συνδυασμος μπορω να πω και γενικα το παρατηρουσα τακτικα ανα διαστηματα και το χαιδευα δεν μπορω καθολου τις ξανθιες του μπουκαλιου στα μπουρδελα την στιγμη που μου τον παιρνουν στο στομα και βλεπω τις μαυρες ριζες να ξεφυτρωνουν σκετη αηδια συνεχιζω η κοπελα εχει μικρο στηθος αλλα κωλο τουμπανο και αυτο το στριγκακι που φορουσε μου αναψε τα αιματα ηλικια γυρω στα 30 και κατι ηρθε στο δωματιακι αφου εσκασα το εικοσαρικο και μου χαμογελασε γλυκα πως να αντισταθεις σε ενα τετοιο πλασμα ακομα και να μην ειναι τοσο του γουστου σου? ρητορικη ερωτησημου τον σηκωσε σχετικα γρηγορα με τα χαδακια της εγω στο ορθιο να της πιανω απαλα την πλατη και να βαζω χερια αναμεσα στα μπουτια της ετσι οπως ηταν καθιστη. στη συνεχεια της ειπα να μην βαλει καποτα και να αρχισει το μπουκι υπακουσε προθυμα και εγω αρκεστηκα να ασχολουμε ολη αυτην την ωρα που με επαιρνε στο στομα της με το ωραιο και ζουμερο της ξυρισμενο μουνακι δεχοταν δαχτυλο αδιαμαρτηρητα και διαπιστωσα οτι οσο περισσοτερο το επαιζα με το μεσαιο μου δαχτυλο τοσο περισσοτερο το ενιωθα μουδιασμενο και υγρο!!!! πολυ καλη αισθηση με αυτην να δινει ρεστα στην πιπα αισθησιακος ρυθμος πανω κατω και μεχρι την μεση του κορμου ξανα εξω φτυσιμο παιξιμο με την γλωσσα στη βαλανο και ξανα ρουφηγμα αλλο πραγμα λεμε!!!! εντωμεταξυ οσο της ετριβα επιμονα το μουνακι της αρχισε τις κραυγουλες ηδονης και εκει πανω επειδη ηθελα να της το χωσω λιγο πριν χυσω της ειπα να στησει κωλο οχι για πρωκτικο ομως αλλα θα μπορουσα και να δοκιμασω μιας και εκανε φουλ γαμιοταν ωραια στα τεσσερα και κουνουσε το κωλαρακι της με χαρη το μουνακι της σχετικα στενο και με προκαλουσε να χυσω πριν την ωρα μου γαμω την πουτανα μου γαμω!!!! αναγκαστικα τον εβγαλα απο το μουνι και αφου αφαιρεσα την καποτα της τον εδωσα στο στομα να μου ρουφηξει τα χυσια λιγο πριν τελειωσω μου τον επαιξε μια στα γρηγορα και τα πρωτα εφυγαν στο προσωπακι της και πανω στα βυζακια και μπουτακια της ολα τα υπολοιπα και μεχρι να μου το σταγγιξει τελειως τα πηρε στο στομα της καθαριζοντας τον πουτσο μου μανιωδως γουσταρα πολυ!!!!! αφου πλυθηκε λιγακι ντυθηκε και εφυγε ησυχα απο το δωματιο εχουμε και λεμε το δωματιο φουρνος με το ζορι μπορουσα να αναπνευσω εκει μεσα αντε να γαμησεις μετα στα μειον αυτο στα συν μπορω να πω αρκετα καθαρο με κρεμοσαπουνο και τα σχετικα με την ειρηνη ημασταν περιπου 10 λεπτα συν μεσα χωρις να μας ενοχλησει κανεις στο παρκινγκ βαζω 10 με τονο λογω μηχανης αυτα και τα συμπερασματα δικα σας!!!!! α!!!! και μιας και ερχεται και πασχα δεν πιστευω να κοψετε τα γαμησια ε?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2012
κανά κόμα θα βάλεις? μας βγήκε η παναγία να διαβάσουμε το κατεβατό έτσι