Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 75 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Κυριακής πρός Δευτέρα στις 00.30 ,αφού ο τσατσος έδωσε ρεσιτάλ με τις ατάκες του και τα ανέκδοτά του και αφού 3 γαμίκου λες και
μεταξουργείου(πίτσι , μπεμπας , χλεχλακιας)μου την συνέστησαν...πέρασα.υπάρχουν δυο προγράμματα 10 ευρώ το απλο και 15 ευρω με ακα τελειωτικό, πήρα το δεύτερο,
λίγα λόγια για την Κορίνα , είναι μελαχρινή κοντή όχι πάνω από 1.62 εχει ωραίο κωλαράκι αλλά το δυνατό της σημείο είναι το στητό μεσαίο βυζάκι της ,μάλιστα
το αριστερό βυζί της είναι από αυτά που δεν έχουν ρόγα άλλα ένα βαθουλωματάκι σαν πολύ μικρός κρατήρας ηφαιστείου(τι μαλακίες γράφω ),είναι Ρουμάνα 23 χρονών.
προκαταρκτικά δεν κάνει έπεσε κατευθείαν πάνω στον πούτσο μου ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της , η πίπα της στην αρχή ήταν αρκετά "επικίνδυνη"χρησιμοποιούσε
πολύ δόντι και νόμιζα ότι θα μου τον κόψει ,της είπα κοπελιά ποιό ήρεμα και συμμορφώθηκε ,πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση ιεραποστολικό και μετά από
λίγο και ύστερα απο δική της προτροπή ανέβασα τα πόδια της πάνω απο τους ώμους μου και την κάρφωνα πολύ δυνατά ενώ χούφτωνα τα βυζιά της , αλλαγή στάσης
στα τέσσερα ,πολύ καλή στάση σώματος , το τελείωμα έγινε στο στόμα της....καλή πιστεύω επιλογή , μάλλον θα την ξαναέπερνα.... ενώ να συμπληρώσω
ότι αν και ο οίκος έχει το μειονέκτημα να διαθέτει μόνο δυο δωμάτια(όση ώρα ήμασταν εκεί και όταν φεύγαμε ήταν συνέχεια γεμάτα)δεν βιάζεται καθόλου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια