Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επισκεψη στο φυλησ 66δ σημερα στισ 6.30 περιπου το απογευματακι.Μπαινοντασ μεσα βγαινει η τσατσα και παρουσιαζη τησ δυο κοπελεσ η μια ηταν η νικολετα πανεμορφο πιπινακι ξανθια στητο στηθοσ φυσικο μεσεο μεγεθοσ πεταχτο κολαρακι και τελεια σαρκοδι χειλια,η αλλη τελειοσ αδιαφορι δεν συγκρατησα ουτε ονομα [μια μελαχρινι γεματουλα ηταν..]διαλεγο την νικολετα δινο το 20αρικο και μπαινω στο δωματιο.μετα απο λιγα λεπτακια ερχετε μεσα το μωρο..Αμεσοσ επεσε πανω μου χαδακια τριψιματα φιλακια στο λαιμο μου τον επαιζε ενο την φιλουσα στο λαιμο κτλ..μετα τισ λεω βαλε μου μωρο την καποτα θελω να στον βαλο μεσα σου...περασμα προφυλακτικου με τρομερι μαεστρια και προσοχι..πιπα πολυ καλη εβαζε λιγο δοντακι αλλα μαρεσεΜεγάλο χαμόγελο.Ξεκιναμε με πλαγια σταση μπηκα πολυ εντονα μεσα τησ αναστεναζε εντονα ηθελε να την πιεζο στο στηθοσ[φανταστιτε μου ζουλαγε τα χερια να την πιεσο πιο εντονα..]μετα κανονικι σταση μπηκα μεσα τησ πολυ δυνατα φιλακια στο λαιμο ανταπεδιδε και εκεινη. Μετα απο λιγο δεν κρατηθηκα και εμπαινα ακομα πιο εντονα μεσα τησ καθοσ εχυνα...Γλώσσαμετα οταν τελειοσαμε δεν εφυγε αμεσοσ απο το δωματιο εμεινε λιγα λεπτα σε μια φαση αρχhσε να με τσιμπαει τησ λεω γιατι ;;λεει δεν φταιω εγω αλλα αυτοσ..και εδειχνε τον εαυτο μου στον καθρεφτη...τησ λεω τοσο πολυ σαρεσο;Λεει ναι εισαι πολυ γλυκοσ και καυλιαρησ μωρο μου και θελο να σε πειραζο συνεχοσ...ακολουθησαν γελακια και μετα αποχαιρετιστικαμε.ολα ηταν τελεια διαρκεια παραμονησ στο δωματιο με την κοπελα περιπου 15 λεπτα χωρισ να φωναξη καθολου η τσατσα.αυτα μαγγεσ ναμαστε καλα και να γαμαμε ακομα καλυτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2012
Αρχισε στο τελος να σου τσιμπαει τις ρογες εε? Κλασικο πειραγμα που κανει μετα το γαμησι.....
08 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Akριβοσ τυπε Μεγάλο χαμόγελο και εκανε και αρκετα ακομα πειραγματα που δεν αναφερο...Γλώσσα
T
tzanhs
08 Απριλίου, 2012
παντελώς ψεύτικη κριτική.....
την μέρα που αναφέρει ο τύπος ναι δούλευε η Αλεξάνδρα μεν άλλα μαζί της ήταν όχι η χοντρή που λέει αλλά η Τζέση κοντή με βυζάρες
και η Αλεξάνδρα δεν κάνει ούτε ελεύθερο στοματικό ούτε δίνει κώλο...
review reaction 1 Bile
08 Απριλίου, 2012
Αγαπητε 15χρονε συναγωνιστη..
Ελευθερο στοματικο σημαινει πιπα χωρις προφυλακτικο..
Πρωκτικο σεξ σημαινει να το βαλεις στην κωλοτρυπα..
Δεν διαβασα να κανες κατι τετοιο + οτι η Νικολετα γενικοτερα δεν κανει τετοια εξτρα
C
COBRA1986
review reaction 1 Bile
08 Απριλίου, 2012
Εγω παντως την Παρασκευη απογευμα που πηγα Φυλης στο 66α ηταν οντως η Νικολετα και μια αλλη μελαχρινη γεματουλα Τζουλια την ανεφερε η τσατσα οποτε το παλικαρι λεει μαλλον αληθεια..γιατι την βγαλατε ψευτικη την κριτικη Χμμμ; Τωρα οσο για τα εξτρα οντως δεν κανει η Νικολετα αλλα ισως να τα εβαλε στην τυχη ο Shis sa se .Γενικα παντως η κριτικη του δεν δειχνει ψευτικη καθως λιγο πολυ αυτα κανει η συγκεκριμενη στο δωματιο οποτε η περιγραφη του ειναι σωστη...
08 Απριλίου, 2012
Έλεος πια με τον βιασμό της Ελληνικής γλώσσας!
Γράψε το πρώτα σε word και αν καταφέρεις να το διαβάσεις ανέβασέ το!
08 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αν δεν κάνω λάθος που δέν κάνω 7/4 είναι Σάββατο....
ενώ η Αλεξάνδρα κάνει απλό πρόγραμμα , ούτε ακα ούτε κωλο...
(Updated: 24 Μαΐου, 2012) 24 Μαΐου, 2012
Νέα επίσκεψη 22/5:
Ξενερομενοσ και τρομαγμενοσ σχεδον απο την χτεσινη αποτυχια με τησ 2 κορασιδεσ....ειδα οτι η νικολετα εχει γυρηση σε βραδυνη και ειπα να την επισκεφτο ξαναΜεγάλο χαμόγελο[και πολυ καλα εκανα]Μπαινοντασ στον οικο βλεπο μια αλλη υπηρεσια ανακοινονη απλο προγραμμα και παρουσιαζει αυτη την θεα,..η νικολετα για οσουσ δεν γνωριζουν θα ξαναπο οτι ειναι μια κοπελα μετριου αναστηματοσ ξανθουλα με πεταχτο και σφιχτο κολαρακι λεπτη μεσουλα οραιο στητο στηθοσ μεσεου μεγεθουσ΄,πολυ γοητευτικη στο προσοπο οραια εκφραστκα ματια σαρκοδη χειλια με σκουλαρικακι στο κατο χειλοσ αροστεραΜεγάλο χαμόγελοδινο το εικοσαρικο και μπαινο στο δοματιο.Αναμονη 1 λεπτο και ερχετε αυτη η κουκλιτσα πεφτη στην αγκαλια μου με φυλαει στο λαιμο στο σωμα με χαιδευει τρυφερα και καυλοτικα σε ολο μου το κορμι μου πιανει την πουτσα και μου την επεζε με τρομερη τεχνικη μεκανε τουρμπο...ανταπεδοσα και εγω την φυλουσα στο λαιμο τησ ρουφουσα τα στηθη τησ [εχει τελειεσ ρογεσ χωρισ ιχνοσ ξυροτητασ..Tongue]στην κοιλια τησ και τησ αρεσε δεν εδειξε καθολου σημεια να δησαμασχετη...Cheesy:τησ λεω να μου φορεσι καποτα να αρχισουμε...βαζι το προφυλακτικο με τρομερι μαεστρια ξεκιναει μια καταπληκτικη πιπα ρουφηχτη χωρισ δοντι καθολου αυτη την φορα εχει βελτιοθι και σε αυτο ..διοτι ειδα και αλλεσ βελτιοσισ πιο σφιχτο κορμι ισοσ να γυμναζετε παραπανο...επισησ ηταν ακομη πιο ομορφη απο αλλεσ φορεσ [ισωσ νανε και ερωτευμενο το κοριτσιΜεγάλο χαμόγελο]τελοσπαντον ηταν πολυ διαφορετικη προσ το καλυτερο,,μετα την γυρηζο σε πλαγια σταση τησ το καρφονο δυνατα μεσα τησ αναστεναζε εντονα καθοσ ανεβαζα ρυθμουσ ακουγοταν ολο και ποιο εντονα τησ ρουφουσα τησ ρογεσ τησ την φυλαγα στον λαιμο εκεινη με χαιδεθε στα μαλλια με φυλουσε στο αυτι (με εγλειφε) κατι που μαρεσι πολυ...το ιδιο εκανα μετα και εγω τησ πιπιλουσα το αυτακι τησ..καθοσ εμπανα μεσα τησ....εμπαινα μεσα τησ μια δυνατα μια πιο αργα και αιστισικα συμετηχε σε οτι ρυθμνο επελαγα να καρφονο και μετρελανε στην κυριολεξια...οπου αφεθηκα σε αυτο και εχυσα με τοη ευχαρηστηση και φοναζαμε και οι δυο....μετα μειναμε αγκαλιασμενοι και ειμουν ακομα μεσα τησ...με φυλουσε στο λαιμο παλυ χαδια αγκαλιεσ μετα βγαινο απο μεσα τησ ξανα αγκαλιεσ και φιλακια και στο τελοσ σηκοθηκαμε πανο παλυ αγκαλιεσ και αποχερετηστηκαμε.....ειναι φοβερη μουβγαλε ολη την αρνητηκη ενεγια τησ χτεσινησ μερασ και με ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ γιαυτο και ο τιτλοσ.....την συστηνο ανεπιφυλακτα ειν αι επαγγελματιασ με Α κεφαλαιο σεβετε τον πελατη εκτιμα τα χρηματα του και τησ διαδρομεσ που κανει για να την συναντηση...[μενο λιγο μακρυα και τησ το εχω πει βασικαΜεγάλο χαμόγελομπραβο κοριτσαρα μου θα τα ξαναπουμε συντομα εισαι υπεροχηΚουλ
T
tzanhs
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8