Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Αλεξαμδρα δουλευει πολλες ωρες, μαλιστα μο ειπε οτι την μερα που βρεθηκαμε ειχε κοιμηθει στο μαγαζι. Οπως εχουν γραψςι καοι αλλοι ειναι μια ξανθια μικροσωμη κοπελια με γλυκο προσωπακι, απαλο δερμα και μικρο στηθος.
Εντυπωση μου εκανε που εμεινε πολυ ωρα στο προηγουμενο δωματιο. Χτυπησε η τσατσα μετα απο 10 λεπτα (τοσο περιμενα εγω ηδη στο σαλονι του μαγαζιου) και η κοπελια εμεινε αλλα 10 τουλαχιστον. Οταν βγηκε.... ακουσον ακουσον , ενας απο οσους περιμεναν την επεπληξε που αργησε !!!???Χμμμ; . Η κοπελα του απαντησε με κατι του τυπου : Εσενα τι σε νοιαζει ? Αφου ποτε δεν περνας να δεις τι κανω στο δωματιο.
Αποφασισα να μπω αν και η πειρα λεει οτι αν εχει προηγηθει τσακωμος η εστω λογομαχια, η κοπελα ερχεται με νευρα και κακη διαθεση και δεν περνας καλα.
Η Αλεξανδρα δεν μπηκε σ αυτο τον κανονα. ηρθε με χαλαρη διαθεση για λιγη κουβεντουλα, αρκετα χαδια και πεταχτα φιλια στα χειλη. Ολα σιγα και με χαμογελο. Η πιπα της μετρια με καποιες αποτομες κινησεις αλλα με καλη αισθηση απο τα χειλια της και διαρκεια οσο ηθελα . Ανεβηκε πανω μου με καλη σταση ακι κινηση. Μολις της εδωσα εγω το ρυθμο μου αφτασε και το αδειασμα. Δεν βιαστικε να φυγει χαιρετωντας με με ενα τελευταιο πεταχτο φιλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ανώτερος
104
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού