Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ο Ζωντανος Θρυλος..ονοματι Νικολ..συνεχιζεται!!!Η γυναικα δεν παιζετε.Πηγα χτες και γινοτανε της Πουτανας πραγματικα με 2 δωματια να ειναι κλειστα και να περιμενουν πελατες και να μου λεει η τσατσα πως στο ενα εχει προγραμμα μισης ωρας και να φευγω απογοητευμενος.Πηγα σημερα και ηταν πολυ χαλαρα οπως μου ειπε και η ιδια και της εξηγησα πως εχει Τσαμπιονς Λιγκ και γελουσε.Στα του δωματιου τωρα τι να πω..απλα δεν παιζετε!!Αρχισαμε με γλωσσοφιλα κανα 5λεπτο και τριψιματα και γλειψιματα στις Βυζαρες της.Πιπα ακαποτη ολα τα λεφτα..με καραμπαλικιγκ σπατουλα κανονικη και μετα μου εκανε ενα ..Δωρακι γιατι ειμαι και καλος πελατης και καθαρος οπως μου ειπε,την απιστευτη Κωλαρα της...Αν και μου ειπε πως τον εχω μεγαλο..εβαλε κρεμα και της τον Καρφωσα!!Πολυ στενη και καλη αισθηση της τρυπας της αλλα πονουσε πολυ και βογκουσε αλλα δεν μου ειπε να σταματησω,αλλο που δεν ηθελα και εγω.Δεν κρατηθηκα πολυ και εχυσα καθως της μαθαινα το Οθωμανικο δικαιο!! Μπραβο ρε Νικολ τι να πω..Εισαι για μενα οτι και ο Λευκος Πυργος για την Θεσσαλονικη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού