Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 38 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα χαιρετω αλανια μου!! πρωταπριλια χθες και γυρω στις 11 παρα κατι περναω απο μεταξι να δω τι διαολο γινεται κυριακατικα αυτην την ωρα..ΝτροπήΝτροπή λιγοστοι συναθλητες και ακομη λιγοτεροι αλλοδαποι..

ανεβαινω στο οικημα , και βλεπω τον πουστοτσατσο ,αγνωστος σε εμενα.. λεει ,σε λιγο παιδια ,αλλαζει τωρα η κοπελα.. Κουλ ΟΚ ! παω στο απεναντι ισογειο και βλεπω μια νεαρα αλλοδαπη ,ολα με 10 ευρω (οχι ακα..)

ημουν ετοιμος για σπιτι ,οταν ξαναανεβαινω και πισω απο την κουρτινα βλεπω την αλογομιλφαρα να σκυβει,να βγαζει την κυλοτα της και να φορα ενα κορμακι.ακουω φωνη και λεω... ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!! η γνωστη ,εκ πελοποννησου 45αρα !! με το που βγαινει σηκωνομαι να δωσω τον οβολο μου,κανοντας της ποδαρικο!!
σηκωθηκα τοσο αποτομα που η τσαστοπουστα νομισε οτι θα εφευγα1!!!!χαχαχαχαχα

μπαινω ,περιμενω κανα 5λεπτο και τσουπ..σκαει μυτη..
την αρπαζω απο τους βυζους και με κοιταζει καλα καλα.. απο εδω εισαι μου λεει? ναι, και τα εχουμε ξαναπει.. ξαπλωνω και αρχιζει ενα ωραιο ακαποτο που ουτε σε στουντιο δεν παιζει... στην αρχη λογω κουρασης της ημερας ημουν soft,αλλα η εμπειρη ξερει...ΧαμόγελοΧαμόγελο
σε 2 λεπτα ημουν πετρα και αρχιζω τις μαλακιες του στυλ..μη σταματας μουναρα μου ατελειωτη ,καυλα μου κλπ κλπ...ΓλώσσαΓλώσσα
αποτελεσμα?? την επνιξα στα χυσια και ετρεμαν τα ποδια μου.. σηκωθηκε ,ξεπλυθηκε και εφυγα με ενα χαμογελο εως τον σβερκο..
στο προγραμμα δεν ανακοιωνεται τελειωτικο και δεν μου το εχει κανει παλι... ισως εκατσε η φαση... V.F.M λοιπον !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού