Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ο απογευματινος καφες στο κεντρο ειχε εξελιχθει σε χαλαρη οινοποσια και μετα τη ληξη και με την αναμενομενη ευθυμια να με διακατεχει κουμπωσα στο mp3 το λατρεμενο A Blaze in the Northern Sky και κατευθυνθηκα στα ιερα κατουρημενα στενα. Ηθελα βυζι και κωλο. Ηθελα πολυ. Στο καταστημα κατω οπου και αναφερεται η κριτικη ηταν δυο γυναια. Ενα ξανθο αδιαφορο και μια μελαχρινη με κοντα μαλλια γυρω στα 30 που πληρουσε τις προδιαγραφες που ειχα θεσει για αποψε. Βυζι ωραιο χυτο τριαμισαρι και καλη κωλαρα. Προσωπο εκφυλο πρεπει αν ηταν η ρουμανα η βουλγαρα. Ονομα δεν θυμαμαι. Το δωματιο σχετικα ανεκτο με θερμανση. Με την εισοδο της μου πρνα λαστιχο και αρχιζει μια μετρια πιπα στηνοντας την κωλαρα της σε τετοια θεση ετσι ωστε να πιανω και ταυτοχρονα να παιρνω ματι απο τον καθρεφτη διπλα. Καβαλημα απο πανω ωστε αν εχω πληρη προσβαση στις βυζαρες και αρχιζει το παρτυ. Για τελος ιεραποστολικο και καταθεση. Κατα την διαρκεια της συνευρεσης δεν υπηρχε καποια συμμετοχη εκ μερους της που να ειναι αξια αναφορας αλλα απο την αλλη δεν ελεγε οχι σε κατι (χωρις βεβαια εγω να θελω να ζητησω κατι extreme). Ο τσατσος ευγενικος. 10 ευρω.
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού