Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περασα σημερα απο διδυμου κυριως για να δω τη τζινα αλλα στη θεση της εμφανιστηκε μια ξανθια ψηλη πληθωρικη mlf που μ εντυπωσιασε..ανεξαρτητα απο τις ατελειες της που διαπιστωσα και στη συνεχεια απο κοντα το γενικο συνολο για καποιο λογο μου φανηκε πολυ ελκυστικο.Αλλωστε τα πραγματα τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ απλα,και το καλυτερο κριτηριο για να καταθεσεις νομιζω τελικα ειναι το τι σου βγαινει απο μεσα σου,πανω και κατω.Στο δωματιο ειχαμε προκαταρκτικα αρκετα χαλαρα,γλυψιμο στο στηθος της αν και εχει καποιες τομες,εμενα βεβαια δεν με πειραξε, και κατοπιν γλυψιμο απο μερους της και στους ορχεις και στο πουλι μου,με προφυλακτικο κατοπιν δικης μου απαιτησης.Πολυ καλα μεχρι εκει και κατοπιν ιεραποστολικο για αρκετα λεπτα,λιγο πλαγιαστα και κατοπιν ορθια στο τοιχο οπου και τελειωσα.Σε γενικες γραμμες δεν με προβληματισε,συμετειχε αρκετα, χωρις να μπορουμε να πουμε οτι θα μου μεινει και αξεχαστη η συναντηση.Παντως δεν το μετανοιωσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2012
"γιατρέ"μου σήμερα την είδα και έγω και αν και μιλφάρα με εντυπωσίασε και καταγράφηκε για τα προσεχώς.....
ψηλή μίλφ με βυζάρες και κωλάρα ξανθιά με ακα τελειωτικό.....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1