Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 88 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Παρα τις ψιλοσυχνες μου επισκεψεις στη περιοχη δεν συνηθιζω δυστυχως να γραφω συχνα εδω καθαρα λογω βαρεμαρας το παραδεχομαι. Παρακολουθω την πορεια ομως των συναγωνιστων αν οχι για "επενδυτικους" λογους τοτε σιγουρα για να εχω μια πολυ σφαιρικη αποψη της αγορας.
Η επισκεψη εγινε πριν περιπου 2-3 μηνες και δουλευε η μιλφ που τεινει στο γκρανυ Ευα. Εχει γραφτει ξανα για την αισθητικη του ιδρυματος, σιδεροπορτες, συρματοσχοινα, παραπετασματα, στενα δρομακια αλλα το καλυτερο ειναι με το που μπαινεις μεσα και ορκιζεσαι οτι βρισκεσαι σε αυτοδιαχειριζομενο στεκι αναρχοαριστερων φοιτητων. Μαυροκοκκινος τοιχος, προχειροι παγκοι στερεωμενοι σε αυτους μια καγκελοπορρτα και το θεικο "ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ" χαρτονι πανω. Ο χωρος σου δεινει την αισθηση οτι καπου στο βαθος θα δεις βιβλια του Κροποτκιν και του Μπακουνιν τυπωμενα σε φτηνο προχειρα δεμενο χαρτι. Ενω εν μεσω αφορητης ζεστης εγω και ο χυστης απεναντι μου προσπαθουσαμε σιωπηρα να κατανοησουμε το νοημα της συγκεκριμενης πινακιδας τα λεπτα περνουσαν. Και οταν λεμε περνουσαν πρεπει αν ειχαν περασει πανω απο 20 μεχρι να βγει η Ευα ξεφυσωντας και μονολογωντας "δυσκολος πελατης" Αυτο φυσικα μονο ως θετικο μπορει να εκλειφθει. Ταυτοχρονα μου λυθηκε και η απορια για την ταμπελα καθως οταν η Ευα τελειωσε με τον πελατη χτυπησε την πορτα και η τσατσα ετρεξε με το πομολο στο χερι (ναι το πομολο) για να ανοιξει την πορτα. Μετα μου εξηγησε οτι το κανουν για λογους ασφαλειας!
Αφου εδωσα το παραβολο κατευθυνθηκα παλι μεσω τουνελ σε ενα δωματιο σχετικα καθαρο (λεγοντας "καθαρο" στο μεταξι εννουμε παντα εκ πρωτης οψης, ειναι καθαρα ψυχολογικο) και μετα απο λιγο ηρθε η Ευα οπου με εκανε να σκιαχτω λιγακι καθως ξαπλωσε μαζι μου στο κρεβατι και αρχισε να μου μιλαει περι ανεμων και υδατων κοιτωντας με με ενα βλεμα που με τρομαζε. Ειχε περασει κανα 5λεπτο με το μπλα μπλα και αρχισα να αναρωτιεμαι αν ειναι κανενος ειδους τακτικη για να ροκανιζει τον χρονο αλλα σκεφτομενος την ωρα που ηταν μεσα με τον προηγουμενο ηρεμησα. Στα του σεξ λιγα πραγματα οχι επειδη η (μεγαλο)κοπελα δεν θελει αλα μαλλον επειδη δεν το εχει. Βιαστηκα να τελειωσω να φυγω απο εδω μεσα. Καλτ ψυχοπλακομα. Παρκιν μοτο, τσατσα ρωσιδα ανεκτικη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εύα
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2012
Ο ένας και μοναδικός λόγος που διάβασα την κριτική σου , ήταν η επικεφαλίδα της . ( Γιά να γράψω και όλη την αλήθεια ... ΔΕΝ την διάβασα όλη , παρά μόνο το σημείο που αναφέρεσαι στους Μπακούνιν-Κροπότκιν ) . Της έδωσα και μιά θετική ψήφο . Φωτογραφία της πινακίδας « ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ » , θα σου σταλεί σε λίγο . Ο λόγος ύπαρξης της, είναι γιά να αποθαρρύνει τους επίδοξους κλέφτες , υπενθυμίζοντας τους το αυτόματο κλείδωμα της πόρτας .
29 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η ιδια πινακιδα υπαρχει και στο αλλο ιδρυμα πιο διπλα.
29 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν είμαι τόσο κασκαντέρ , αδερφέ . Δεν πάω στο μαγευτικό μετάξι . Φχαριστώ γιά το info( όπως λέμε και στην Αγουλινίτσα ) , πάντως !
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3