Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κατα τις 1.00 μετα τα μεχανυχτα και ενω εχω καταθεσει συνεχιζουμε να τσαρκαρουμε στη Φυλης. Μπαινουμε στο μπουδελακι που ελαχιστες φορες εγω γαμησει (και γενικα το αποφευγω λογο μετριο-κακων εμπειριών) η Τσατσα παρουσιαζει ενα καινουργιο μπαζο χοντρο που ουτε θυμαμαι το ονομα του και τη γνωστη Τζούλια (που τις περισσοτερες φορες ειναι ντουετο με την κοντολεπτη Αλεξανδρα εκει) με φρεσκοβαμμενα καστανοξανθα μαλλια αντι για τα μαυρα "καρε" που ειχε μεχρι τωρα. Πρεπει να την εχω δει καμια 30ρια φορες και ποτε δεν εχω μπει αλλα ειπα να σπασω το σερι και μπηκα αφου εκανα ενα τσιγαρο εξω. Ειμαι σιγουρος οτι η τσατσα ενιωσε μεγαλη εκληξη που εβγαλα 20ρικο και μπηκα LOL Χαμόγελο

Η Τζούλια αν δεν την ξερετε ειναι μια νεαρα μετριου προς το ψηλο υψους με πολυ καλο σωματακι, μικρα αλλα καλοσχηματισμένα βυζακια που τα εχει συνηθως σε κοινη θεα, και το χαρακτηριστικό της ειναι η βαρια "αντι-καυλέ" φωνη και το αγελαδίσιο βλέμμα στο σαλόνι. Παλια ανακοίνωνε ελευθερο στοματικο (που και που αλλα οχι παντα). Υποθετω οτι ειναι απο Αλβανια (απο την ξινή μουρη της)

Μπαινω και περιμενω να ερθει πυρφοριζοντας και βλεπω την εκπληξη στα ματια της οταν με βλεπει. Συνάμα τη βαρεμαρα που αποπνεει σε καθε της κινηση. Βγαζει εσώρουχα, καθεται διπλα μου και πυρφοριζει το μπουτσο μου ενω μου μιλαει. Οταν μου σηκωνεται φοραει το προφυλακτικο με το κλασσικο πια στυλ της "σχολης της Φυλης"; ανοιγμα με τα δαχτυλα και αποτομο περασμα με δυναμη μεχρι να τερματισει και να καργαρει. Απορω πως ειναι συνεννοημένες να το κανουν ΟΛΕΣ ετσι οταν ειναι εντελως λαθος ο τροπος αλλα τι να πεις, το εχω συνηθίσει...

Αρχιζει μια καλουτσικη πιπα μπορω να πω, με δυναμη και ρυθμο, μεχρι που της ζηταω να γυρισουμε σε 69 που με βαρεμαρα δέχτηκε "αφου θελει ο πελατης"... Το μουνι της δεν εχει καθολου κρεμα και ειναι ομορφο αλλα μυριζει ελαφρια μουνιλα αντίστοιχη ελλεηνιδας γκομενας...

Με τα πολλα ρωταει "πως θελεις" και ζηταω να κατσει πανω μου. Αν και απομακρινθηκε αρχικα απο το κυρίως σωμα μου εχει ικανοποιητική συμμετοχή και το μουνι της εχει καλη αισθηση όντας στεγνο και σχετικά στενο. Τη γαμαω δυνατα και δεν διχνει καμια ενόχληση. Ισα ισα παιρνει καλη σταση για να μπαινω ολοκληρος μεσα.

Αφου εχω ικανοποιηθεί στη σταση αυτη ζηταω να ξαπλώσει να και μπαινω μεσα της στη κανονικη σταση και μετα απο λιγο πισωκολλητο οπου εκει εγινε το "ελα να δεις"... ανεβαζω συνεχεια ρυθμο και αρχιζει να φωναζει τοσο δυνατα που ακουγωμαστε μεχρι το Μεταξι.... με καύλωνει περισσοτερο, και την εχω πιασει απο τη λεκανη και τη σφυροκοπω με ολη μου τη δυναμη αφου δε καταλαβαινει "Χρηστο" η καργιολα... τη γαμαω τοσο δυνατα που ποναει ο πουτσος μου και το προφυλακτικο στεγνώνει και απο τη τριβη αισθανομαι οτι εχει ζεσταθει τοσο που θα σκιστει!!!! Της το λεω και βαζει σαλιο και σαφώς βελτιώνεται το θεμα... εγω συνεχιζω να γαμαω το δυνατα αλλα λογο προηγουμενης καταθεσης πριν μπω στο μπουρδελο αυτο δε βλεπω να τελειωνω πριν πεθανω απο καρια και αφου εχω χασει την αναπνοη μου απο την υπερπροσπαθεια ζηταω να τον παιξει να τελειωσω αλλα χωρις αποτελεσμα παλι... συμφωνουμε να φυγει γιατι ηδη ειναι κανα 12λεπτο μεσα στο δωματιο.

Την παραδεχομαι την καργιολα ενω ειναι κρυοκωλη και στραβωμένη γαμιεται δυνατα ευκολα και απροβληματιστα. Κατα τα αλλα δεν εχω καμια ορεξη να ξαναμπώ στο δωματιο μαζι της μια φορα φτανει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
23
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια