Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 133 10
Μπουρδέλα
121500
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λοιπον στο συγκεκριμενο σπιτι πηγα για 1η φορα..ηταν 2 κοπελες,η Ντιανα που πηρα και η Γκαμπριελα η Γκαμπι...Ειδα πρωτα την Ναντια στο σαλονι και μοου αρεσε πολυ εμφανισιακα..Ξανθια με πολυ ωραιο και σφιχτο κωλαρακι και οραιο βυζακι οχι μεγαλο..Οταν ειμασταν μονοι στο σαλονι με ειχε πλησιασει και αναπνεε στο λαιμο και καλα για να με καυλωσει..(που βεβαια το ψιλοκαταφερε)και ο λογος που το λεω αυτο ειναι γιατι της λεω με αυτα που κανεις θα με καλυλωσεις και θα διαλεξω την αλλη κοπελα οταν ερθει..εκει λοιπον ψιλοπεισμωσε..φευγω απο το μαγαζι λοιπον και ξαναγυρναω μετα απο κανα 5λεπτο...Ε..τι το θελα..μπαινει μεσα και μουρμουριζει για αυτο που της ειπα..ε και εγινε το σοου..πιπα πολυ καλη χωρις χερια και μετα ανεβαινει πανω μου και να μην κατεβαινει με τιποτα μεχρι που τελειωσα....νταξει η γκομενα ξερει να γαμιεται...οτι και να πω ειναι λιγο!!Σιγουρα θα ξαναπαω..
Υ.Γ. 1..Η τσατσα πολυ καλη συμπεριφορα και πολυ ξηγημενη..Τσατσα-μαγκας οπως ανφερει ενας συναγωνιστης...
Υ.Γ. 2..Με χαλασε λιγο που αφου τελειωσαμε εκατσε δευτερολεπτα πανω μου και εφυγε μετα που γρηγορα...βεβαια ισως φταει που ειχε και αλλον πελατη μετα..
Υ.Γ. 1..Η τσατσα πολυ καλη συμπεριφορα και πολυ ξηγημενη..Τσατσα-μαγκας οπως ανφερει ενας συναγωνιστης...
Υ.Γ. 2..Με χαλασε λιγο που αφου τελειωσαμε εκατσε δευτερολεπτα πανω μου και εφυγε μετα που γρηγορα...βεβαια ισως φταει που ειχε και αλλον πελατη μετα..
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού