Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175564
Γενική βαθμολογία
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η Σόνια είναι μια ξανθιά μιλφάρα,με υπέροχα 2,5αρια πλαστικά βυζιά,πολύ απαλό δέρμα και όμορφη κωλάρα.Στο πρόγραμμα ανακοινώθηκε 15 ευρώ ακάποτο τελειωτικό και αφού πήρα και την συμβουλή του μιλεπετρόζα για την εν λόγω πόρνη εισήλθα στο δωμάτιο 2 με άρωμα πάκη.Ήταν κάτι που συνάντησα για πρώτη φορά,όλο το δωμάτιο να μυρίζει πακιστανίλα.Φυσικά επειδή είμαι καλτ χύστης,έμεινα και αγωνίστηκα.'Ηρθε στο 5λεπτο μέσα φουριόζα και αμέσως έβγαλε 2 μωρομάντηλα να σκουπίσει το πέος και τα αρχίδια μου.Η πίπα της ήταν εξαιρετική,βαθιά,υγρή,λαρυγγωτή χωρίς όμως γλυψαρχίδιασμα.Αν και μ'άρεσε πολύ και ήθελα να την γαμήσω,είδα ότι πολύ γρήγορα στην πίπα άρχισε να βάζει χέρι για να τελειώσω πιο γρήγορα,οπότε σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι,της έπιασα τα μαλλιά και της γάμησα έντονα το στόμα,ώσπου την έχυσα.Σε ερώτησή μου γιατί έδειξε σημάδια βιασύνης μου είπε ότι Πέμπτες,Παρασκευές,Σάββατα,Κυριακές βιάζεται επειδή έχει πολύ κόσμο και διαμαρτύρονται οι πελάτες εαν αργεί.Της είπα χέστηκα και ότι θα την μαυρίσω επειδή δεν σέβεται τα λεφτά που παίρνει(είχα πληρώσει και 15 ευρώ).Συνεπώς μαύρο από μένα,παρόλη την πολύ καλή πίπα και το κορμί της.
Υ.Γ:Προφανώς η πακιστανίλα στα δωμάτια οφείλεται στον πουστρότσατσο που θα γουστάρει να τον γαμάνε πάκηδες
Υ.Γ:Προφανώς η πακιστανίλα στα δωμάτια οφείλεται στον πουστρότσατσο που θα γουστάρει να τον γαμάνε πάκηδες
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αν κοιταξεις και το κοντερ στο λαρυγγι της ποσα τσιμπουκια έχει τραβηξει θα σου λυθει
η απορια
Τουλαχιστον την τιμωρησες ασχημα στο στομα..