Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 96 10
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το μωρακι αυτο που ξεxναω το ονομα του, ειναι Ρουμανακι(αν και δηλωνει "Τσεχα¨") περιπου 20 χρονων, μελαχρινή, σχετικα ψηλή, με πολυ γλυκια φατσουλα με εντονο βαψιμο στα ματια, στουμπουλιδικο σωμα με τροφατα μπουτακια και κώλο.

Στα 15 ευρω προσφερει ελευθερο στοματικο και τελειωτικο στο στομα. Ακουσα τις υποσχεσεις που με ενα γλυκο παραπονο λεει η κοπελα στο σαλόνι για να περασω ("ελα θα περασεις καλα" κτλ). Καθως τη κοιταω στα ματια αποφασισιζω οτι αυτη τη γλυκια φατσουλα επρεπε να τη χυσω και μετραγα τα ψιλα να συμπληρώσω το 15ρι, πραγμα που εγινε (εν μερη) με "χρηματοδοτηση" απο τους αλλους ρομαντικους πορνους που καναμε μαζι τσαρκα ... εν μερη γιατι το συνολο δεν εβγαζε 15 ευρω στρογγυλα, ηταν νομιζω 14,80 αν θυμαμαι καλα (καργα βλαχια! LoL) αλλα υπηρεσια και τανα δέχτηκαν να με περασουν και με αυτα....

Μπηκα στο βρωμερό δωματιο και βλεπω ενα κανονικο παγκακι (!!!) οπου ακουμπισα τα ρουχα μου οταν γδύθηκα περιμενοντας το μικρο. Οι τοιχοι γεματοι στεγνομενα χυσια απο χρονια πιτσιλισματος... ολυ cult... Eντονη ποδαριλα στην ατμοσφαιρα. Αγνωω τα παντα και κανω μια τοπικη καθαριοτητα στην ευαίσθητη περιοχη και ξαπλώνω στο βρωμερό σεντονι.

Η κοπελα δεν αργησε να ερθει και για αρχη συστηθήκαμε. Ψαρωτικα ρωταω απο ποια πολη της Ρουμανια ειναι και παραδεχεται οτι ειναι Ρουμανα και οτι για δικους της λογους λεει οτι ειναι Τσεχα αν και περήφανη για τη καταγωγή της. Της λεω "σεβαστο" και συνεχιζουμε τη κουβεντουλα για αλλα θεματα ποιο ρομαντικα τυπου "εισαι γλυκια κοπελα" και τετοια. Μου απανταει μεταξυ των αλλων οτι δούλευε σε στουντιο πραγμα που φυσικα δε πιστευω.. τελος πάντων...

Ρωταει αν θελω πιπα με η χωρις και λεω "χωρις". Αρχιζει μια παρα πολυ καλη πιπα προς εκπληξη μου! Αργη, υγρη και βαθια! Το μικρο ξερει να γλυφει το μπουτσο αναμφίβολα! Την αφήνω αρκετη ωρα και την παινεύω για την προσπαθεια της πραγμα που της δινει αυτοπεποίθηση και συνεχιζει ακομα καλυτερα. "Μπραβο κοριτσαρε" λεω απο μεσα μου "Αξια"!

Στο 3λεπτο ζηταω να ξαπλωσει να κανουμε και λογο σεξακι. Μαλακια μου... επρεπε να την αφησω στη πιπα γιατι φοβισμενη και σφιγμενη δε με αφηνει να μπω μεσα της ολοκληρος και δυνατα, παραπονιεται οτι ποναει.... πλησιαζω στο προσωπο της και δε ξερω τη με πιάνει και τη φιλαω.... Τι το ηθελα?!?! Μου λεει οτι το στομα μου ειναι γλυκο και με αρχιζει στα παθιασμενα βαθια γλωσσοφυλα που στην αρχη κανω να αποφυγω αλλα στο τελος αφηνομαι... Πραγμα κακο οταν το κανεις με καποια που κανει τελειωτικο στους πακιδες ....(τωρα που το ξανασκέφτομαι αηδιάζω...)

Απο εξω ακουω τη τσατσα να φωνάζει τη κοπελα ενω εχει περασει μολις κανα 6λεπτο απο τη στιγμη που μπηκε στο δωματιο... τι το ηθελε η καργιολα ακουσε τα καραμουζιασματα μαζεμενα απο τους πορνους που ηταν μαζεμενοι στο "σαλωνι" και περιμεναν να συνεεχισουμε τη τσαρκα . Το κακο ομως ειχε γινει γιατι το πουτανακι αγχωθηκε και με παρακαλαει να τελιεωσω.

Πριν ξενερωσω τελείως της προτείνω να συνεχισει την πιπα πραγμα που δεχεται και βγαζω την καποτα να απολαυσω παλι το γλυκο της στοματακι. Γλυφει το μπουτσο ομορφα και το τελος ερχεται στο στομα της προς ανακουφιση δικια μου, της πορνης αλλα και της κωλοτσατσας...

Συμπερασματικα το κοριτσακι ειναι γλυκια και ομορφουλα και κανει καλη πιπα αλλα δεν ειναι για γαμισι της προκοπης... ισως φταιει οτι δουλεύει 2πλοβαρδια στο βρομωμπουρδελο αυτο τι να πω....

Η τσατσα μπηκε μπλακ λιστ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2012
Kωνσταντίνος Πλεύρης
Μέλος
23
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2012
''Μου απανταει μεταξυ των αλλων οτι δούλευε σε στουντιο πραγμα που φυσικα δε πιστευω''

Ισχυρίζεται ότι δούλευε σε στούντιο στη Λεμεσσό χύστη και εγώ την πιστεύω γιατί είμαι αγαπούλης Μεγάλο χαμόγελοΝτροπή
26 Μαρτίου, 2012
Τι ωρα ηταν η επισκεψη συναγωνστη?!
27 Μαρτίου, 2012
Μηπως λες την Καρμεν, που ειδαμε μαζι χθες και με καυλωσε και μενα????
C
COBRA1986
27 Μαρτίου, 2012
Χυστη ηταν περασμενα μεσανυχτα αλλα κανει 2πλοβαρδια απο οτι καταλαβα απογευμα-βραδυ

Καρμεν μαλλον εχεις δικιο μπεμπα. Σωστος.
X
xlexlekias
27 Μαρτίου, 2012
Αν δουλεύει βράδυ, έκανες τέλεια δουλειά με αυτή την κριτική. (Σπάνια μπορώ να επισκεφτώ τα μαγαζιά άλλες ώρες) Ψάχνω μέρες μια καλή πιπούλα άνευ σκούφου για επιδόρπιο.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5