Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 110 10
Μπουρδέλα
93395
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
με αφορρμη την εθνικη επετειο ειπα κι εγω να κανω παρελαση στους κατουρημενους δρομους του μεταξιου,ο κοσμος αρκετος στην πλειοψηφια τους πακιστανοαφγανοσομαλοι,χαλια μαυρα κοινως!!την καρμεν την ειχα ξαναεπισκεφθει παλιοτερα οταν ειχε εμφανιστει στο περδικα 3 χωρις ομως ιδιαιτερη επιτυχια(υπαρχει κριτικη μου για την συνευρεση αυτη)αποψε ομως πηγα αποφασισμενος να το σκισω απο παντου το μωρο...μπηκα στο ιδρυμα γυρω στις 20:00 και επελεξα την καρμεν γιατι υπηρχε και δευτερη κοπελα ,ουτε που τη θυμαμαι τωρα που γραφω αυτες τις γραμμες..δινω το δεκαρικο και μπαινο στο αθλιο δωματιο,αδιαφορο και εντελως ψυχρο το κρεβατι χαλια και απο καθαριοτητα λιγα πραγματα γ αυτο και η χαμηλη βαθμολογια στην τσατσα και γιατι αρχισε να φωναζει πριν το 10λεπτο..η καρμεν μπηκε στο δωματιο μετα απο μερικα λεπτα μιας και ηταν με αλλον στο δωματιο και την περιμενα ορθιος οπου και την πηρα μια αγκαλια χαιρετηθηκαμε και εκατσε στο κρεβατι να βγαλει τα εσωρουχα της εκει της ετριψα λιγο την πλατη κατι που της αρεσε και ξαπωσε με εμενα απο πανω και λιγο στο πλαι να της φιλαω τις ρογες το λαιμο και το αυτι της με την καρμεν να εχει αρχισει ηδη να βογκαει,ξεχασα να κανω περιγραφη της κοπελας ειναι ψηλη μελαχροινη ρουμανα με σωμα λαμπαδα και ωραιο βυζακι οχι πολυ μεγαλο..αρκετα ομορφη για το μεταξι και κανει foul προγραμμα με 10 ευρω...καυλαααααα!!!αφου επεσαν και λιγα φιλακια στα χειλη οχι με γλωσσα ειδα οτι σε σχεση με παλιοτερα εχει ξεψαρωσει η μικρη ταυτοχρονα ετριβα και την κλειτοριδα της και ενοιωσα να υγραινεται λιγο,της ειπα να μου γλυψει τις ρογες κατι που με καυλωνει αρκετα και το εκανε αμεσως μετα την κατεβασα σιγα σιγα και πηρε τον γιακουμη στο στομα ακαποτα...δεν επρεπε να το κανω αυτο με τοσσα πακια που μπαινοβγαιναν αλλα...η πιπα της οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα με ολα τα προηγουμενα ειχα ατσαλωσει,περασμα καποτας και ξεκινημα με ιεραποστολικο ειχα κατσει καπως αβολα αλλα σιγα σιγα την εφερα εκει που με βολευε και αρχισα να της τον καρφωνω ολοοο μεσα στη μουναρα της ειχε πολυ καλη αισθηση κρεμα δεν εφερε μαζι της (κατι που μου στοιχησε οταν ζητησα κωλο)ειχα κυλωσει για τα καλα και ανεβαζα στροφες,για να μην χυσω προωρα τη γυριζω στα 4 οπου πηρε καλη σταση και σφυροκοπησα λιγο το μουνακι ενω αυτη βογκουσε καυλιαρικα...τωρα θελω κωλο της λεω και μου απανταει νο μωρο μου εχεις πολυ μεγαλα πραματα εκει..ελα μωρο μου της λεω λιγοο σιγα σιγα,οκ μου λεει και τον βαζο στην ακρη της κωλοτρυπιδας και αρχιζω να σπρωχνω μα δεν εμπαινε με τιποτα δευτερη προσπαθεια και αυτη στο κενο..μου τον πιανει και τον ξαναβαζει στο μουνι,ελα ετσι μου λεει εκει εγκατελειψα την προσπαθεια για κωλο δεν ηθελα να σπασει και κανα προφυλακτικο απ το ζορισμα και συνεχισα με μουνι ειχα πατησει το ποδι μου καθως την εσκιζα ατα 4 και αυτη ειχε αγκαλιασει το ποδι μου και ελεγε κατι στα ρουμανικα που με εφτιαξε περισσοτερο..μιασ και δεν πηρα κωλο της ζητησα να ερθει απο πανω ανεβηκε καβαλησε καλα σε εκεινο το σημειο φωναξε η τσατσα αλλα η κοπελα εβαλε τα γελια και συνεχισε μεχρι να τελειωσω ενα περιπου λεπτο αργοτεραντυθηκε σφαιρο και εφυγε σφαιρα!συμπερασμα:σχετικα καλο γαμησι με μια αρκετα ομορφη κοπελα τα μειον της συνουσιας 1)οτι απ τη στιγμη που δινεις κωλο δεν γρινιαζεις αν ο αλλος τον εχει μεγαλο η οχι και φερνεις και την κρεμουλα μαζι σου 2)μια αιστθηση βιασυνης στο τελος και 3)το αθλιο δωματιο και το κρεβατι που οταν εκατσα να ντυθω μου τρυπησε μια σουστα το αριστερο κωλομερι!καλα γαμησια χυστες!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Υπηρεσίες
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2012
Εισαι καλος μαθητης απο οτι βλεπω... Αρχισαμε τα "μασαζακια"... Θα δεις οτι θα σου βγει σε καλο. Ειδικα αν εισαι και εσυ του gfe, θα δεις οτι καθε φορα θα εισπραττεις ολο και περισσοτερο. Καλα βολια.... (και τις τσατσαδες απο κοντα).
Π
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
27 Μαρτίου, 2012
Άξιος! Όπως λέει και ο Πεφωτισμένος οι τσατσάδες από κοντά! (οπού είναι δυνατόν)
StrangeKindOfHuman
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2