Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 147 10
Μπουρδέλα
229205
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
καθυστερημενα γραφω κριτικη για την συγκεκριμενη μιλφ ισως πριγκιλφ ποιος ξερει αληθεια? δεν εχω και πολυ χρονο οποτε θα αναφερω επιγραμματικα οτι ο λογος που πηγα μαζι της ηταν για τους βυζους της και μονο κατα τα αλλα μια τυπικη συνευρεση αφου να φανταστειτε οτι ουτε ονομα δεν συγκρατησα η γυναικα ειναι αρκετα ψιλη πληθωρικη και με μεγαλα βυζια που τα τονιζει με ενα σφιχτο τοπ μελαχρινη ηλικια 50 συν και μαυρα κοντα ισως και λιγακι καρε μαλλια καθως τσαρκαρα με την μηχανη και περασα απο αυτο την προηγουμενη πεμπτη το μεσημερι την ειδα και στο τελος αποφασισα να περασω μαζι της στο δωματιο ετσι να δοκιμασω και γω μια μεγαλοκοπελα να σπασω λιγο τα συνηθισμενα τα καθιερωμενα εικοσαρικο και η τσατσα με βολεψε στο δωματιο οπου μετα ηρθε και η τυπισσα αφου συστηθηκαμε της επιασα τους βυζους της και επειδη τα χερια μου ηταν κρυα πεταχτηκε πισω με τα πολλα αρχισα να τα βυζαινω και αυτη αρχισε το τρομπονι με καποτα παντα αφου δεν αργησε να μου τον κανει ντουρο της ειπα με νοημα να ερθει απο πανω μου να την βλεπω και να την νοιωθω καλυτερα τι το ηθελα? πηγε να με λιωσει στην κυριολεξια και δεν κουνουσε και σωστα τους καταραμενους γοφους της οποτε δυσκολευοταν η παλινδρομηση και γινοταν χωρις τον σψστο συντονισμο με τα πολλα πολλα για να μην το πολυκουρασω τελειωσα σε αυτη τη σταση και καθως σηκωθηκε απο πανω μου πηρα ανασα συμπερασμα μαλλον δεν θα ξαναπαω γιατι τελικα αλλα αυτο που βλεπεις και αλλο αυτο που ζυγιζει και ειναι η αλλη το δωμα στην εντελεια η τσατσα ευγενικοτατη και η μηχανη παντα με απαλασσει απο την πολυτελεια του ψαξιματος για παρκινγκ αυτα καλα να περνατε και παντα επιτυχημενες συνευρεσεις
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού