Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ειχα δει την μονικα παλια στο συγκεκριμενο σπιτι και παροτι ειχε καλες κριτικες δεν ειχα ενθουσιαστει απο την εμφανιση της..Την ξαναδα πριν 2 βδομαδες και αλλαξα αρδην αποψη..Κουκλαρα με ολη τη σημασια της λεξης..Ειχα κουρδιστει λοιπον να την επισκεφτω...Ξεκινησα σημερα για την περιοχη με σκοπο να κανω μια βολτα αλλα να καταθεσω εκει..Αφου απεφυγα τον πρωτο σκοπελο που ηταν η εκπληξη του να πετυχω στο 71β την μουναρα ΡΕΝΑΤΑ που εχω παντα στο μυαλο μου για καταθεση μονο και μονο λογο ομορφιας φτανω στον σπιτακι...Βγαινει η μονικα..Με το μαλλι κατσαρο σημερα(Μ αρεσε πιο πολυ αλογουρα) αλλα οντως πολυ ομορφη..Παροτι ηταν αλλα 2 ατομα στο σαλονι πλησιαζει σε μενα που μαι ορθιος κι αρχιζει να με φιλαει..Δεν χρειαστηκε πολυ...Βρεθηκαμε στο δωματιο..

Τα φιλια συνεχιστηκαν,αρχισαν και τα νιαουρισματα..πολλα χαδια και σεκανει πυραυλο αμεσα...Στοματικο αρκετα καλο χωρις χερια..Στη συνεχεια απο πανω που δειχνει να μην της αρεσει αφου μου ζητησε να αλλαξουμε απο μονη της αν και προσπαθει να σε ικανοποιησει...Συνεχεια στα 4 με εξαιρετικη θεα και στησιμο...Η μεγαλη μαχη ομως εγινε στο ιεραποστολικο..Με τα ποδια στους ωμους μου τα βλεμματα μας διαρκως καρφωμενα,φιλια και ερωτολογα...Το κατι αλλο..Σε συνδυασμο του οτι αργουσα να τελειωσω η συνευρεση αγγιξε το τελιο...

Φιλια στο τελος και αποχαιρετισμος...Πραγματικα βαζω αριστα 10 με ολη τη σημασια του βαθμου..Ειχα καιρο να ταιριαξω ετσι με κοπελα στην περιοχη..Μαλλον απο την πριγκηπισσα βανεσσα..

ΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2012
φιλέ θέλω να σου δώσω ένα μεγάλο μπράβο γιατί το είδα και αυτό....
πρώτη φορά βλέπω κριτική με μόνο 10αρια...
έπαθα πλάκα μιλάμε....ούτε οι στημένες κριτικές για γνωστό στούντιο δεν έχουν σε όλα 10!!!!ευγε
21 Μαρτίου, 2012
Πριγκήπισσα Βανέσσα..; Φαντάζομαι λές το μωρό από Αγαθουπόλεως 54;! Αν ναι, ξέρεις εσύ 'η γενικά κάνας συναθλητής πού και αν δουλεύει ακόμη;;; Πραγματικά, μετά την Βασίλισσα Αννα (Φυλής 71Β) ήταν η καλύτερη επιλογή! Θα τιμήσω την Μόνικα μες τη βδομάδα διότι μ' έβαλες σε ακάθαρτες σκέψεις!! Γλώσσα
21 Μαρτίου, 2012
Σμύρνη, ενθουσιασμένο τον κόβω, όχι προμότορα.
21 Μαρτίου, 2012
Εγώ πάλι θέλω να γνωρίσω την τσατσά. Με 10αρι θέλω να δω πόση ευγένεια βγάζει. Επίσης θα τη ρωτήσω πώς τα καταφέρνει να διατηρεί το χώρο τόσο καθαρό για να εφαρμόσω τις συμβουλές της στο σπίτι μου.Συνεχίστε έτσι , έχουμε ανάγκη τις αντικειμενικές κριτικές.
21 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

10άρι και στην καλτίλα ρε παιδιά; Έλεος...εκεί που γαμούν τα πάκια 10άρια;;;;;;;;;;;;;;;;Θυμός
21 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πόσο ευγενική να'ναι η τσα2 βρε Άκη... τσουβαλιαστούς τους παίρνει τους πελάτες, μπας και ρίξει κανένα στο φιλότιμο και κάνει 'κανα εισητήριο... (μιλάω από προσωπική εμπειρία με τον Florian86)... για μένα εκτός πραγματικότητας το 10...
21 Μαρτίου, 2012
απλα η χειρότερη κρητική που εχω διαβασει. αν δεν εισαι νταβας εισαι απλα ...αγαπουλης. Μη γραψεις αλλη κριτικη σε παρακαλω... ειναι κριμα
X
xlexlekias
11 Σεπτεμβρίου, 2012
ισως ηταν παρορμητικη η κριτικη τοτε..αλλα πραγματικα ειχα περασει τελεια και τοτε και τισ 3-4 φορες που ξαναπηγα στη μονικα..ειναι του γουστου μου.δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να ηταν στημενη η κριτικη....
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8