Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 195 10
Μπουρδέλα
197288
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ειχα δει την μονικα παλια στο συγκεκριμενο σπιτι και παροτι ειχε καλες κριτικες δεν ειχα ενθουσιαστει απο την εμφανιση της..Την ξαναδα πριν 2 βδομαδες και αλλαξα αρδην αποψη..Κουκλαρα με ολη τη σημασια της λεξης..Ειχα κουρδιστει λοιπον να την επισκεφτω...Ξεκινησα σημερα για την περιοχη με σκοπο να κανω μια βολτα αλλα να καταθεσω εκει..Αφου απεφυγα τον πρωτο σκοπελο που ηταν η εκπληξη του να πετυχω στο 71β την μουναρα ΡΕΝΑΤΑ που εχω παντα στο μυαλο μου για καταθεση μονο και μονο λογο ομορφιας φτανω στον σπιτακι...Βγαινει η μονικα..Με το μαλλι κατσαρο σημερα(Μ αρεσε πιο πολυ αλογουρα) αλλα οντως πολυ ομορφη..Παροτι ηταν αλλα 2 ατομα στο σαλονι πλησιαζει σε μενα που μαι ορθιος κι αρχιζει να με φιλαει..Δεν χρειαστηκε πολυ...Βρεθηκαμε στο δωματιο..
Τα φιλια συνεχιστηκαν,αρχισαν και τα νιαουρισματα..πολλα χαδια και σεκανει πυραυλο αμεσα...Στοματικο αρκετα καλο χωρις χερια..Στη συνεχεια απο πανω που δειχνει να μην της αρεσει αφου μου ζητησε να αλλαξουμε απο μονη της αν και προσπαθει να σε ικανοποιησει...Συνεχεια στα 4 με εξαιρετικη θεα και στησιμο...Η μεγαλη μαχη ομως εγινε στο ιεραποστολικο..Με τα ποδια στους ωμους μου τα βλεμματα μας διαρκως καρφωμενα,φιλια και ερωτολογα...Το κατι αλλο..Σε συνδυασμο του οτι αργουσα να τελειωσω η συνευρεση αγγιξε το τελιο...
Φιλια στο τελος και αποχαιρετισμος...Πραγματικα βαζω αριστα 10 με ολη τη σημασια του βαθμου..Ειχα καιρο να ταιριαξω ετσι με κοπελα στην περιοχη..Μαλλον απο την πριγκηπισσα βανεσσα..
ΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ
Τα φιλια συνεχιστηκαν,αρχισαν και τα νιαουρισματα..πολλα χαδια και σεκανει πυραυλο αμεσα...Στοματικο αρκετα καλο χωρις χερια..Στη συνεχεια απο πανω που δειχνει να μην της αρεσει αφου μου ζητησε να αλλαξουμε απο μονη της αν και προσπαθει να σε ικανοποιησει...Συνεχεια στα 4 με εξαιρετικη θεα και στησιμο...Η μεγαλη μαχη ομως εγινε στο ιεραποστολικο..Με τα ποδια στους ωμους μου τα βλεμματα μας διαρκως καρφωμενα,φιλια και ερωτολογα...Το κατι αλλο..Σε συνδυασμο του οτι αργουσα να τελειωσω η συνευρεση αγγιξε το τελιο...
Φιλια στο τελος και αποχαιρετισμος...Πραγματικα βαζω αριστα 10 με ολη τη σημασια του βαθμου..Ειχα καιρο να ταιριαξω ετσι με κοπελα στην περιοχη..Μαλλον απο την πριγκηπισσα βανεσσα..
ΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
πρώτη φορά βλέπω κριτική με μόνο 10αρια...
έπαθα πλάκα μιλάμε....ούτε οι στημένες κριτικές για γνωστό στούντιο δεν έχουν σε όλα 10!!!!ευγε