Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
...καλησπερα, επισκφτικα και εγω την νικολετα.
Πριν μπω στο δωματικο ρωταω την υπηρεσια 2 φορες 69 κανει και μου απαντα κανει οκ λέω δινω το 20αρικο και μπαινω.

Ερχετε η κοπελα και αρζιζει να μου πεζει με το χερι κατι σαν μαλακια κατι σαν χαδι....
1 ξενερα, αφου λεω να μου αρχισει το τσιμπουκι το κανει βαριεστημενα,την σταματαω και τις ζηταω 69 και μου λεει ΟΧΙ.
Τις απαντω η υπυρεσια μου ειπε οτι κανεις δεν μου δινει καμια απαντηση και συνεχιζει καλυτερα το τσιμπουκι της.ερχετε μετα απο πανω και τελειωσα ετσι.

* μπηκα στην διαδικασια να γραψω γιατι τα 20αρικα πλεον βγαινουν δυσκολα και δεν ειναι
για πεταμα.
Απο την στιγμη που ζηταω 69 και το εχω πληροσει νομιζω οτι το δικαιουμε ΜΑΛΑΚΟ ΝΙΚΟΛΕΤΑ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2012
Χωρίς να σε ξέρω και δε θέλω να στο παίξω μάγκας....και μένα ήταν διστακτική και το αρνήθηκε αρχικά, μετά από λίγο όμως, αφού δυσανασχέτησα παιχνιδιάρικα, μου το "σέρβιρε" στο στόμα. Θέλουν τον τρόπο τους τελικά και προσωπικά μου αρέσει αυτό...να νιώθω ότι της το παίρνω και όχι ότι μου το "πουλάει".
20 Μαρτίου, 2012
Εγώ να πω την αμαρτία μου μετα απο χαδακια, κατεβηκα στην επιμαχη περιοχη της κοπελας και αφου ειδα τα σημαδακια εσωτερικα του κολπου και πηγα να ξενερωσω, την εγλειψα εξωτερικα στην κλειτορίδα μονο, όπου και το απολαμβανε και τριβοταν.
Ίσως να διαβαζουν για αυτα που γραφουμε και για τα σημαδακια που εγραψα εγω και άλλος συναγωνιστης και να αποφευγει τα πολλά πολλά στο μουνάκι της για να μην τα βλεπουν και άλλοι.
Παντως για να μην πονουσε η κοπελα στην διείσδυση και μοσχοβολουσε κιολας, δεν νομιζω να ειναι κατι παθολογικο τα σημαδακια, αλλά κατι αθώο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2