Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 125 10
Μπουρδέλα
125995
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχε ντέρμπυ σήμερα και ήταν καλή ευκαιρία για τσάρκα στο Μετάξυ...Οι ξένοι φυσικά περισσότεροι,κάτι που ήταν και αναμενόμενο.Στην αρχή της Ιάσωνος τα πρεζάκια να τρυπιούνται και λίγο αργότερα να καταφθάνει και ένα ασθενοφόρο.Ένας τύπος πεσμένος στον πεζόδρομο και κάτι άλλοι χυμένοι από ΄δω κι από ΄κει..Τώρα ποιός πήρε το 166,άγνωστο...Έχοντας κάνει λοιπόν μια μικρή έρευνα αγοράς σε μερικά μπουρδελάκια σε Κολωνού και Ιάσωνος,με τις τιμές να παίζουν στα 10 και 15 ευρώ,η συγκεκριμένη κοπέλα,κατάφερε να δώσει τέλος στην τσάρκα μου...Όμορφη παρουσία,κουκλίστικο σωματάκι και φατσούλα.Λαρίσα εκ Πολωνίας,όπως μου είπε.Ομιλητική,γελαστή.Ξεκινήσαμε με χαδάκια,τρυψίματα κτλ,ξεκίνησε με πνευστό,φορώντας την καπότα με το στόμα στο καυλί μου.Πίπα όχι τίποτα ιδιαίτερο,αλλά όχι και αερόπιπα,το ταλαιπώρησε το εργαλείο αρκετά.Μετά άνοιξε τα ποδαράκια της,ξεπροβάλλοντας ένα πανέμορφο μουνάκι με 2 ζουμερά χείλη - τα οποία απλώς χάϊδεψα και συγκρατήθηκα στο να μην τα περιποιηθώ με την γλώσσα μου - ξεκίνησα το έργο,αλλάξαμε 2-3 στάσεις,δεν έδειξε να ενοχλείτε,αντίθετα να το γουστάρει,ώσπου κατέθεσα στα 4,με θέα το υπέροχο κωλί της και την δουλεμένη σούφρα της(δεν την δίνει προς το παρόν).Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις,αλλά στο 10άρικο,πόσες ??? Σημειωτέον,ότι η γκόμενα δούλευε από το πρωί στις δέκα,εγώ μπήκα γύρω στις 9 παρά το βράδυ και θα σχολούσε κατά τις 10.Εγώ πάντως έφυγα με χαμόγελο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2012
παλικαρια εμεις στην Θεσσαλονικη με δεκα ευρω τρωμε δυο μπουγατσες και κακαο για γαμισι ουτε λογος
maldi
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1