Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την Ίρινα την γνωρίζουν όλοι πια. Αλλά, το ύψος και η κορμάρα δεν φτάνουν.

Ήταν περίπου 12:30 η ώρα το πρωί όταν πήγα. Βγήκε χαμογελαστή στο σαλόνι με ωραίες μάυρες ψηλές κάλτσες. Η εμφάνιση της και οι καλές κριτικές με έπεισαν να περάσω.

Στο δωμάτιο ευγενέστατη. Αρκετό social time, αφού άρχισα να βαριέμαι. Πως σε λένε, από που είσαι, να αθλήσαι, πως από δώ, κ.α. Μετά πολλά ξεκινάει μια κά πίπα. Μετά την πολύ καλή πίπα, της είπα να ξαπλώσει να απολαύσω αυτό το υπέροχο σώμα. Υπέροχο, λείο δέρμα, παιδικό. Εδώ τελείωσαν τα ευχάριστα.

Δυστυχώς, μύριζαν έντονα οι μασχάλες της (1ο φαουλ). Μα καλά, πριν 2-3 ώρες ξεκίνησε την δουλειά, δεν έκανε ένα μπανάκι πριν στο σπίτι της?

Πριν μου πέσει η "διάθεση" την βάζω να γυρίσει μπρούμυτα να χαρώ το φοβερό σφριγηλό κωλαράκι της. Πάω να το φιλήσω, και γαργαλιέται. Σταμάτα, μου λέει, δεν μπορώ (2ο φαουλ). Τι να την κάνω την κορμάρα και την κωλάρα , αν δεν μπορώ να την απολαύσω με όλες μου τις αισθήσεις?

Με τον πέουλα να έχει πάρει πια την κατιούσα, την βάζω ιεροποστολικά. Αρκετά καλή αίσθηση , μπορώ να πώ. Όταν άρχισε να παίρνει τα πάνω του ο μικρός, της ζητάω back-door , να ρεφάρω το 20αρικο. Παίρνει άβολη στάση, με την πλάτη να κάνει καμπούρα και να πιέζει τον κώλο της πίσω και κάτω, ώστε με το ζόρι να κουνιόμουν (3ο φάουλ). Αν πονάς ή δεν σου αρέσει, το λές και δεν μπαίνουμε στον κόπο κάν.

Τα παρατάω και την διώχνω.

Από μένα μαύρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
amadeus_gr
Τιμημένος
101
Πόντοι:
8.175